Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Een snelle race met sportfolio voor Van Oorschot

27 november 2020

Shorttrackster Diede van Oorschot is aan een snelle race begonnen met haar sportfolio. Comeback sports heeft een sportfolio voor haar ontwikkeld waarmee zij binnen vier maanden drie sponsoren aan haar heeft verbonden. Dit sportfolio heeft haar erg geholpen bij het vinden van sponsoren om haar doelen te realiseren.

Diede van Oorschot

Van Oorschot was zes jaar oud dat zij begon met jeugdschaatsen op de Vechtsebanen in Utrecht. Drie jaar later startte zij met shorttracken, daar bleek dat zij veel talent had. Zij won de ene na de andere prijs, met als hoogtepunt Europees en Nederlands Kampioen van haar leeftijdscategorie in 2019. Om door te groeien is van Oorschot in zee gegaan met Comeback sports. Zij hebben haar ondersteund in het vinden van partners en sponsoren.

Sportsponsoring

Met behulp van het sportfolio wat Comeback sports creëert, gaat de sporter zelf op pad om sponsoren te werven. Van Oorschot heeft met haar sportfolio binnen vier maanden drie sponsoren aan haar weten te verbinden; Arctic Blue, Glycostem en iPM Partners. “Ik ben heel blij dat deze bedrijven mijn sponsoren zijn, daar ben ik ze erg dankbaar voor!” aldus van Oorschot. Zij blijft zoeken naar sponsoren die haar kunnen helpen om stappen te kunnen zetten in haar sportcarrière.

Sportfolio

Met het sportfolio wordt er van de sporter een merk gecreëerd, een eigen identiteit. Het zorgt voor een professionele indruk en een maximale beleving voor het aantrekken van nieuwe sponsoren. “Het sportfolio heeft mij tot nu toe erg geholpen. Ik heb geld opgehaald waarmee ik onder andere nieuwe schaatsijzers en fietskleding van heb kunnen kopen.” vertelt van Oorschot.

Blijf op de hoogte van Diede van Oorschot via @diede.vo.