Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

PERSBERICHT

Doorbraak in de golfsport

Hoorn – 2 december – Mike Toorop

Mike Toorop lanceert zijn eigen merk om zijn droom waar te maken. Hij gaat voor de overwinning op de European Tour en wil tijdens zijn reis de gesloten cultuur in de golfsport doorbreken. Voor ondersteuning op deze reis heeft Toorop gekozen voor een unieke branding en positioneert hij zich als merk in de golfsport. Zijn merk is opgemaakt vanuit zijn kernwaarden om vanuit zijn DNA langdurige en passende partnerships aan te gaan.

Toorop staat voor resultaat, verantwoordelijkheid, duidelijkheid, dankbaarheid en dat allemaal met een vleugje humor. Deze kernwaarden zijn vastgelegd in zijn DNA-paspoort, van waaruit unieke verbindingen worden gelegd met potentiële sponsoren. Hiervoor heeft Toorop de handen ineengeslagen met Comeback sports, een sportmerketingbureau. Zij maken merken van sporters, waarbij zij de sporters branden en positioneren op een unieke manier.

Toorop stond op zijn derde voor het eerst op de golfbaan, waar het allemaal begon ‘voor de leuk’. Uiteindelijk liep dat uit op een sportcarrière als professioneel golfer. Toorop besefte dat hij marketing ondersteuning nodig heeft om zijn merk naar een hoger niveau te tillen. “Middels de samenwerking met Comeback sports krijg ik de marketing ondersteuning die ik nodig heb. Dat gaat mij helpen samenwerkingen met bedrijven te vinden, waardoor ik in staat ben om mijn sportieve droom te realiseren.” vertelt Toorop.

Bekijk hier de merklancering van Mike Toorop. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen rondom Mike Toorop? Houd dan @mike.toorop en @comebacksport in de gaten.

Ben jij benieuwd naar het DNA-paspoort van Mike Toorop en de unieke kansen voor een samenwerking?  Neem dan contact op met sportsagent Floor Schouten.