Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Wil jij jouw sportdroom waarmaken?

Neem contact op voor meer informatie!

Comeback sports

Jij bent wie je bent en jij bent uniek. Jij bent een sporter met een verhaal en een droom! Hoe meer mensen dat weten, hoe meer sponsoren jij aan je kan verbinden om die sportdroom waar te maken. Maar steeds opnieuw jouw verhaal vertellen om die sponsoren te bereiken, is niet het leukste om te doen. Gelukkig is dat ‘geleur langs de deur’ niet meer nodig, want Comeback sports heeft daar iets op bedacht: het Sportfolio!

 

De sportwereld is een vluchtige wereld. Prestaties en de continue druk op de sport zijn daarin leidend. Wij geloven niet uitsluitend in ééndaagse prestaties, maar wij geloven dat prestaties en passie voor de sport langdurig hand in hand horen te gaan. Wij noemen dit sportmErketing. In die vluchtige wereld, waarbij alles draait om korte en efficiënte communicatie met een maximale sportbeleving, is het Sportfolio dé oplossing voor jou.

Jouw unieke verhaal, jouw prestaties én jouw ultieme sportdroom worden overzichtelijk weergegeven in een inspirerend document vol beleving door middel van kleur en foto’s. Het krachtige design, in combinatie met jouw unieke verhaal, zorgt voor een professionele indruk dat tot de verbeelding spreekt en blijft hangen bij sponsoren.

Ik kreeg 6 nieuwe sponsoren met mijn sportfolio

“Ik heb met mijn sportfolio in een paar maanden meerdere sponsoren binnengehaald. Mijn sportsagent Floor geeft mij advies omtrent sponsoren en de commerciële kant van mijn sport. Daardoor heb ik grootse stappen in mijn sportcarrière gemaakt en heb ik mijn sport kunnen professionaliseren. Ik kan nu mijn reizen naar het buitenland betalen en ik heb een coach, krachttrainer en voedingscoach gevonden om het beste uit mezelf te halen. Comeback sports heeft dus al heel veel voor mij en mijn sportcarrière betekend en ik kijk uit naar onze toekomst samen!” – Dave Kientz, karateka

 

Ben jij benieuwd hoe jij sponsoren kan binnenhalen?
Neem dan contact op met Anne!

Anne van der Kolk

Ik kreeg 5 nieuwe sponsoren met mijn sportfolio

“Het sportfolio heeft mij tot nu toe erg geholpen. Ik heb geld opgehaald waarmee ik onder andere nieuwe schaatsijzers en fietskleding van heb kunnen kopen. Ik ben heel blij dat deze bedrijven mijn sponsoren zijn, daar ben ik ze erg dankbaar voor!”Diede van Oorschot, shorttrack