Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Stage lopen bij Comeback sports / MediaTribe

 

Comeback Enterprise positioneert merken in diverse branches. Comeback Enterprise is opgesplitst in MediaTribe dat zich richt op de zakelijke dienstverlening en Comeback sports dat zich richt op de sportbranche.

Ons bureau is gevestigd in de kop van Noord-Holland, het zo geheten West-Friesland. Wij staan voor nuchterheid, een goede arbeidsmentaliteit en een no-nonsense cultuur. Onze kernwaarden zijn bevlogen (‘there’s always time to launch your dream!’), plezier (‘no fun, no glory!’), onvervalst (‘what you see is what you get’), verrassend (‘great things never come from comfort zones’) en aandacht (‘tell me what you pay attention and I will tell you who you are’).

Comeback Sports

Comeback positioneert merken in de zakelijke dienstverlening en in de sportbranche. Wij geloven in sportmErketing: waar het woord sportmerk in zit. Sport en merk. Die twee hebben in onze filosofie alles met elkaar te maken. Wij geloven namelijk in merken, omdat dat zoveel meer inhoudt dan alleen een activatie hier of een promotionele uiting daar. Door een sporter, team, club of sport als merk te benaderen, heb je het over DNA en kernwaarden. Tegelijk gaat sportmerketing over merkwaarde, bereik, doelstellingen en verdienmodellen. Maar het één kan niet zonder het ander, want alleen dan kunnen we recht doen aan unieke talenten en ontstaan er nieuwe kansen die we bundelen in een DNA-paspoort.

 

MediaTribe

MediaTribe is een strategisch marketing bureau in Hoorn. Bij MediaTribe stroomt creativiteit door onze aderen. Die creativiteit stelt onze klanten in staat haar ware identiteit te herontdekken, zodat zij op een duidelijkere en effectievere manier in contact komt met relevante doelgroepen en waardevolle, kwalitatieve relaties kunt aangaan. Hiervoor hebben wij 5 stappen van een naam naar een sterk merk ontwikkeld. Met een enthousiast team zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties.

STAGEMOGELIJKHEDEN

Stage: Commercieel medewerker / accountmanager

Als commercieel talent in opleiding werk je mee aan het identificeren van potentiële klanten op basis van segmentatie en persona’s, om deze vervolgens aan tafel te krijgen voor een introductie. Heb je affiniteit met de sportbranche en met merken? En beschik jij over een winnaarsmentaliteit?

Lees dan vooral verder…

Stage: Grafische vormgeving

Als stagiaire grafische vormgeving zal je vooral bezig zijn met designs, creativiteit en het ondersteunen in de vormgeving van unieke projecten. Je werkt in een studio van creatievelingen waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Sluit jij je aan bij onze studio?

Lees dan vooral verder…

Stage: Marketing & communicatie

Gaat het bedenken en ontwikkelen van creatieve concepten jou gemakkelijk af? Weet jij hoe je een idee aantrekkelijk kan presenteren?  Heb je een vlotte pen en affiniteit met (online) content creatie?

Lees dan vooral verder…

Stage: Projectmanagement

Krijg jij energie van het uitvoeren van uiteenlopende (advies)opdrachten op het gebied van marketing, sales en strategische organisatievraagstukken? Werk je gestructureerd en vind je het leuk om plannen uit te werken?

Lees dan vooral verder…

Stage: Management- / Office assistent

Als jij gaat, ga je hard. Niemand die jou nog tegenhoudt om je doel te bereiken. Ben jij van het type know-it-all, do-it-all? En weet jij hoe je gastvriendelijk onze klanten en gasten te woord kan staan?

Lees dan vooral verder…

KOM JIJ STAGE BIJ ONS LOPEN?

 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@comebacksports.nl ter attentie van Marlotte.

Wij nemen dan spoedig contact met je op!