Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

VACATURE

Marketeer

Ben jij goed in het ontwikkelen van marketingstrategieën en weet jij de wensen van klanten werkelijkheid te maken? Kun jij diverse projecten van begin tot eind begeleiden? Zit jij vol creatieve ideeën en weet jij dit om te zetten tot mooie resultaten? 

Lees dan vooral verder…

STAGEMOGELIJKHEDEN

Stage lopen bij Comeback Business & Sports

Comeback Business & Sports positioneert merken in diverse branches. Comeback Business richt zich op de zakelijke dienstverlening en Comeback Sports richt zich op de sportbranche.

Ons bureau is gevestigd in de kop van Noord-Holland, het zo geheten West-Friesland. Wij staan voor nuchterheid, een goede arbeidsmentaliteit en een no-nonsense cultuur. Onze kernwaarden zijn bevlogen (‘there’s always time to launch your dream!’), plezier (‘no fun, no glory!’), onvervalst (‘what you see is what you get’), verrassend (‘great things never come from comfort zones’) en aandacht (‘tell me what you pay attention and I will tell you who you are’).

Stage: Commercieel medewerker / accountmanager

Als commercieel talent in opleiding werk je mee aan het identificeren van potentiële klanten op basis van segmentatie en persona’s, om deze vervolgens aan tafel te krijgen voor een introductie. Heb je affiniteit met de sportbranche en met merken? En beschik jij over een winnaarsmentaliteit?

Lees dan vooral verder…

KOM JIJ STAGE BIJ ONS LOPEN?

 

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@comebacksports.nl ter attentie van Marlotte.

Wij nemen dan spoedig contact met je op!