Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

GAMECHANGER GEZOCHT:

FREELANCE GRAFISCH VORMGEVING

Ben jij een creatieve duizendpoot? Heb jij oog voor kwaliteit en details? Dan ben jij misschien de gamechanger die wij zoeken! Voor de drukkere periode zijn wij op zoek naar een creatieve freelancer op het gebied van stijlontwikkeling en DTP werkzaamheden.

WAAROM COMEBACK ENTERPRISE?
Comeback Enterprise positioneert merken in diverse branches. Comeback Enterprise is opgesplitst in Comeback sports dat zich richt op de sportbranche en MediaTribe dat zich richt op de zakelijke dienstverlening. Met een enthousiast team zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij zijn er trots op dat Comeback en MediaTribe inmiddels een prachtig klantenbestand hebben opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Plezier, aandacht en ambitie rekenen wij tot onze basis kernwaarden.

WAARDEN VANUIT ONZE KERN:
Plezier
Gedreven
Verrassend
Onvervalst
Persoonlijke aandacht

WAT GA JE DOEN?
Als freelance grafisch vormgever ondersteun je onze studio en zal je vooral bezig zijn met het ontwikkelen van persoonlijke stijlen voor onze sporters. Deze stijl zal je verwerken in een persoonlijk document over de sporter, genaamd een sportfolio.


JIJ BEZIT:

• Creativiteit, gevoel voor vormgeving en trends
• Een afgeronde opleiding in grafische vormgeving
• Ervaring met de volgende Adobe pakketten: InDesign/Illustrator/Photoshop
• Out of the box denken

Wij hechten veel waarde aan verdieping en aandacht voor de klant. Work hard, play hard, is onze werkcultuur. Ben je ervan overtuigd dat je beschikt over voldoende positieve energie, creativiteit, ben je kritisch en durf je vragen te stellen? Dan ben je van harte welkom om op gesprek te komen bij Comeback sports / MediaTribe!

Stuur dan je portfolio en motivatie naar info@comebacksports.nl of bel voor meer informatie met 0229-706050.

Meer weten over deze opdracht? Bel voor meer informatie of stuur je portfolio en motivatie per mail naar ons toe!

Manouk van de Pauvort