Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

TOP JUDOKA MICHAEL KORREL LEGT SPORTMANAGEMENT IN HANDEN VAN COMEBACK SPORTS

15 november 2019

PAPENDAL – Top judoka Michael Korrel gaat voor goud. De 25-jarige judoka veroverde een maand geleden brons op het WK in Japan en werd groots gehuldigd in Nederland. Maar er is meer; De Olympische Spelen Tokyo 2020 komen er ook aan voor deze topsporter. Vandaag tekent hij voor sportmanagement bij Comeback Sports.


Grote kanshebber Olympische medaille
In de gewichtsklasse -100kg heeft Michael in augustus de bronzenmedaille op het WK in Tokyo veroverd. In de strijd om de bronzen medaille was hij met waza-ari te sterk voor de wereldkampioen van 2018, Guham Cho uit Korea. Naast de bronzen medaille heeft Michael medailles gepakt op Grand Slams, waaronder goud op de Grand Slam in Parijs en Baku. De verschillen in de top liggen heel dicht bij elkaar. Met zijn huidige vierde ranking op de wereldranglijst -100kg is Michael een hele goede kanshebber voor ere metaal in Tokyo 2020, zijn motto: ‘Korrel for gold’.

‘’De klik en de passie was er vanaf het eerste gesprek. Dit was doorslaggevend in de keuze voor Comeback’’, aldus Michael Korrel.

Michael sluit zich met deze stap aan bij een uniek team topatleten die eerder al de samenwerking zijn aangegaan met Comeback sports. Het volledige Comeback Heroes team bestaat momenteel uit: wereldkampioen kickboksen: Santino Verbeek, Alpine skiracer: Christopher Dijksman, eSporter van Vitesse: Renzo Oemrawsingh en Formule-coureur: Joey Alders. Het Hero team biedt onderling ook ruimte voor kruisbestuiving en creëert een inspirerende plek waar sporters elkaar kunnen ontmoeten.

‘’Ik vind het een enorme eer dat Michael het sportmanagement aan ons toevertrouwd. Een prachtige aanwinst voor ons Comeback Heroes team’’, zegt Stefan Kraft van Ermel van Comeback sports.

Als sporter blink je uit in jouw sport en wil je je maximaal focussen op een succesvolle carrière. Comeback sports neemt veel zaken en zorgen van jou als sporter uit handen. Wij creëren een sportklimaat waarin jij centraal staat. Persoonlijke aandacht staat voorop. Het dynamische Comeback sportteam is gedreven door trots. Dagelijks wordt er gewerkt aan de ambities van sporters en klanten. Samen jagen we ambities na. Met Comeback Heroes kunnen we, door vanuit het unieke DNA te communiceren, een sporter positioneren, branden en activeren als sterk merk in de markt. De sportmentaliteit, drive en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal.

Samen met Michael aan de top staan en in de ippon liggen als partner?
Neem dan contact op met ons via stefan@comebackbs.nl of bel naar +31 (0)229 70 60 50.