Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Renzo kwalificeert zich voor FIFA E-World Cup 2019

18 januari 2019

RENZO KWALIFICEERT ZICH VOOR FIFA E-WORLD CUP 2019

Renzo Oemrawsingh heeft zich gekwalificeerd voor de FIFA E-World Cup 2019. Tijdens de online kwalificatie op 7 t/m 11 januari 2019 wonnen hij en zijn teamgenoot maar liefst alle 11 games. Hierdoor waren zij de groepswinnaar en direct gekwalificeerd.

Renzo is een 24-jarige inwoner uit Hoorn. Hij staat op dit moment op plek 8 van de wereldranglijst op FIFA. Na een foutloos weekend in de weekendleague gaat zijn overwinningsronde door. Renzo speelt op dit moment bij ECV esports voor de club Fortuna Sittard. Hij is al sinds zijn jeugd aan het gamen. Hij begon op de PlayStation met de game ‘Call of Duty’. Sinds FIFA 17 gamed Renzo op de Xbox One.

De FIFA eClub World Cup is de officiële eFootball-teamcompetitie die wordt georganiseerd door FIFA. Alle eSports-clubs en organisaties met toegewijde FIFA-spelers worden uitgenodigd om hun team en hun spelers te registreren. Na met succes deel te hebben genomen aan de regionale online kwalificatiewedstrijden, zullen 15 gekwalificeerde teams zich bij de titelverdediger Brøndby IF voegen. Elk team zal strijden met twee spelers – één op Xbox en één op PlayStation. Op de FIFA E-World Cup zullen de 16 deelnemende teams strijden om een prijzenpot van meer dan 87.000 euro en EA SPORTS FIFA 19 Global Series Points (1500 voor elk van de winnende spelers). De FIFA E-World Cup vindt plaats op 9 en 10 februari. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Comeback Sports zal Renzo steunen tijdens de E-World Cup als persoonlijke sponsor. Algemeen directeur Stefan Kraft van Ermel van Comeback Sports: ‘Wij zijn erg trots op Renzo met deze mooie prestatie. We kijken uit naar de komende wedstrijden’. Comeback ondersteunt Renzo in de volgende stap naar succes. Dit zal zijn door middel van social media voor online zichtbaarheid, sponsoring voor goede sets en spelers en business coaching hoe hij zichzelf kan vermarkten in de wereld van esports. Renzo zal ons ondersteunen in zijn online uitingen. Comeback wenst Renzo en zijn teamgenoot heel erg veel succes tijdens de E-World Cup 2019.