Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Comeback gelooft in esporter Renzo

22 december 2018

COMEBACK GELOOFT IN ESPORTER RENZO

Commercieel directeur Wouter van Kwawegen van Comeback sports: “Wij geloven dat geweldige dingen ontstaan door samen te werken. Renzo speelt als esporter van Fortuna Sittard binnen de Edivisie wat wekelijks wordt uitgezonden op FOX sports. Renzo wordt gemanaged door ECV esports en het Wereldkampioenschap voor Clubs gaat hij spelen met het team van ECV sports. Comeback gelooft in Renzo als esporter en gaat zijn professie ondersteunen middels persoonlijke sponsoring.”

Ambities waarmaken
Team manager Sidney Lehmann van ECV esports: “We zijn erg blij dat Comeback sports Renzo gaat sponsoren met als doel om gezamenlijk Renzo verder te brengen binnen zijn groei als speler.”

Verbinding
Comeback sports positioneert merken in de sportbranche. Vanuit onze full servicehouding bieden wij marketing en design als totaaloplossing aan, waarbij wij altijd het hoogst haalbare nastreven. Met een enthousiast team van 12 professionals zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij zijn er trots op dat Comeback sports inmiddels een prachtig klantenbestand heeft opgebouwd zowel nationaal als internationaal. Plezier, aandacht en ambitie rekenen wij tot onze basis kernwaarden.