Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Blog

Kom jij ons team versterken?

26 april 2019

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Op zoek naar een uitdagende stage, waarbij je veel vrijheid krijgt en veel leert? Comeback sportmarketing en MediaTribe zijn op zoek naar nieuwe stagetoppers die ons jonge team kunnen versterken. Nu kunnen wij onszelf wel verkopen aan jou, echter geven we liever onze huidige stagetoppers het woord. Zij zijn tenslotte de ervaringsdeskundigen, want waarom is stage lopen bij ons nou zo leuk? 

 

‘’Je bent echt onderdeel van het team’’

Julia studeert Office Management aan Instituut Schoevers. Volgend jaar studeert ze af. Haar stage als office manager en projectmedewerker sluit goed aan bij haar opleiding. ‘’Er wordt hier veel naar je mening geluisterd, omdat dit een start-up is. Je bent echt onderdeel van het team. Het team voelt persoonlijk en vertrouwd aan, iedereen wordt in zijn eigen waarde gelaten’’, zegt Julia.‘’Door de prettige werkomgeving en goede sfeer op de werkvloer, heb ik het erg naar mijn zin op kantoor. Ik zou het anderen aanraden om hier stage te lopen, omdat je hier meer leert dan waar je voor komt. Je draait mee alsof je een werknemer bent, je vragen worden beantwoord en je wordt serieus genomen. Maar daarnaast is het ook een bedrijf waar – naast hard werken – humor en gezelligheid ook erg belangrijk is. Dat maakt het harde werken aangenamer.’’

 

‘’Ik pas hier veel vaardigheden toe die ik heb geleerd op mijn opleiding’’

Koen studeert Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij zit in zijn derde jaar en volgt de afstudeerrichting sportmarketing. Een sportmarketingstage bij Comeback was hem dan ook op zijn lijf geschreven. ‘’Ik pas hier veel vaardigheden toe die ik heb geleerd op mijn opleiding. Naast sportmarketing mag ik ook meedenken bij grote projecten. Op mijn eerste dag werd ik meegenomen naar een afspraak bij Vitesse op Papendal, het sportwalhalla van Nederland. Dat was een fantastische ervaring. Daarnaast heb ik meegewerkt aan de marketingstrategie met betrekking tot de Comeback Heroes en ben ik betrokken geweest bij de samenwerking tussen Comeback en Judo bondscoach Benito Maij en zijn atleten’’, zegt Koen. ”Ik krijg veel verantwoordelijkheid en wordt goed begeleid. Er is een leuke omgang met elkaar, dat komt omdat het een jong team is. Je kunt met iedereen een praatje maken, maar er wordt ook hard gewerkt.’’

  

‘’Als je van uitdaging houdt, is dit een goede stageplek”

Gabriëlla studeert Mediavormgeving aan het Mediacollege. Ze zit in haar derde jaar en loopt nu een designstage bij MediaTribe en pakt soms ook klussen op voor Comeback. ‘’Toen ik hier stage kwam lopen, had ik net mijn vorige stage afgerond. In het begin was het wennen, maar ik voelde me hier al snel welkom. Ik werd al snel betrokken bij diverse projecten. Ik krijg veel hulp van Mark en de ruimte om te leren en mezelf verder te ontwikkelen. Als ik terugkijk op wat ik eerst kon en wat ik nu kan, dan zie ik die groei heel duidelijk‘’, zegt Gabriëlla.‘’Ik ga elke dag met plezier naar kantoor. Als je van uitdaging houdt, is dit een goede stageplek.’’

 

‘’De sfeer is goed, het is een open en jong bedrijf”

Julia (ja, we hebben twee naamgenoten bij ons op kantoor) studeert Tourism Management aan Inholland en zit in haar derde jaar. Julia loopt de citymarketingstage voor Hoorn marketing, maar vindt het leuk dat ze nu werkt bij een bedrijf waarbij ze ook bij andere dingen betrokken wordt dan alleen toerisme. ‘’Zo houd ik me bijvoorbeeld ook bezig met evenementen. Ik vind dit soort nieuwe dingen erg leerzaam en deze ervaring helpt me zeker later ook bij het kiezen van een baan. Ik behaal mijn leerdoelen, wordt goed begeleid en krijg veel vrijheid’’, zegt Julia. ‘’Ik voel me één met het team. ‘’De sfeer is goed, het is een open en jong bedrijf. Ik zou het anderen zeker aanraden om hier stage te lopen, omdat je hier veel leert.’’

 

Kom jij ons team versterken?

Comeback sportmarketing en MediaTribe zijn beide onderdeel van Comeback Enterprise en delen een kantoor aan de Nieuwe Steen 25 in Hoorn. Er is een parkeerplaats, maar het kantoor is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er rijden bussen vanaf Hoorn station naar de Nieuwe Steen. ’s Middags lunchen we gezellig samen met elkaar aan een grote tafel, er worden potjes tafelvoetbal gespeeld, dartpijlen geworpen en de VrijMiBo aan het einde van de week mag natuurlijk ook niet ontbreken.

 

Ben jij een harde werker, heb je affiniteit met (online) (sport)marketing, design en/of citymarketing en sta je te popelen om ons team te versterken? Stuur ons dan een mail met een korte motivatie en je curriculum vitae naar info@comebacksports.nl en wie weet ben jij wel de nieuwe aanvulling van ons team!