Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Gratis dance clinic met Robin Martens

1 juni 2019

GRATIS DANCE CLINIC MET ROBIN MARTENS

In opdracht van Rabobank West-Friesland organiseren wij op zaterdag 15 juni, tijdens de Hoornse Stadsfeesten, een gratis dance clinic met Robin Martens in Schouwburg Het Park. Robin Martens is een danseres, zangeres, actrice en model. Ze is voornamelijk bekend door haar rol in Goede tijden, slechte tijden en het winnen van ‘Dance Dance Dance’. Ze weet als geen ander haar passie voor dansen over te brengen en zal de deelnemers dan ook een onvergetelijke dag bezorgen!

De dance clinic duurt van 13:00 tot 16:00 uur en is toegankelijk voor 12 t/m 17-jarigen. Een supergave manier voor jongeren om kennis te maken met dansen, om hun PASSI te laten zien en om in contact te komen met Robin. De dance clinic wordt mogelijk gemaakt door Rabobank passi.

Aanmelden voor de dance clinic kan via: passi.hoornsestadsfeesten.nl.

Wat is Passi?
Passi is meer dan alleen een betaalpas. Het staat voor inspiratie en talenten ontwikkelen. PASSI is op eigen benen leren staan dankzij je passie. De PASSI-pas is onderdeel van de Rabo Jongeren Rekening en drijft talent door jongeren de kans te geven stage te lopen en interessante clinics te volgen. Zo ook tijdens de Hoornse Stadsfeesten, waar Rabobank hoofdsponsor van is. Op deze manier kunnen de jongeren leren wat ze interessant vinden en waar ze goed in zijn. Tijdens dit PASSI-evenement kunnen ze hun PASSI voor dansen delen met andere jongeren.