Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Joey Alders tekent bij Comeback sports voor sportmanagement

7 november 2019

JOEY ALDERS TEKENT BIJ COMEBACK SPORTS VOOR SPORTMANAGEMENT EN WORDT COMEBACK HERO

Hoorn – Vanaf vandaag neemt Stefan Kraft van Ermel vanuit Comeback sports de rol aan als sports agent van Formule 3-coureur Joey Alders. Comeback sports ondersteunt het twintigjarig racetalent uit Anna Paulowna met het afsluiten van (sponsor)contracten, zijn carrièreplanning en alle operationele zaken rondom een race. Dit alles vanuit de kernwaarde persoonlijke aandacht. Hierdoor worden zijn zorgen uit handen genomen, zodat Joey als eerste over de finishlijn racet.

‘’Als Formule 3-rijder moet ik het maximale uit mezelf en mijn auto halen’’, zegt Joey. De volgende stappen die nodig zijn voor mijn carrière als coureur, zijn alleen mogelijk met de juiste professionele mensen om ons heen. Comeback sports biedt dit vertrouwen. Met Stefan als sports agent ben ik ervan overtuigd dat dit gaat lukken.’

Kampioen Formule Renault
Hij behaalt nu al de ene na de andere overwinning. Hij domineert het Formule 3-circuit met zijn racekunsten voor Black Arts Racing in Azië. Hij is geboren om te pionieren in de autosport. Dat blijkt onder meer uit de twee baanrecords die hij op zijn naam heeft staan. Door de steun van zijn familie nam hij de stap om zich volledig te focussen op zijn racecarrière. In februari 2019 debuteerde hij in de Asian Formula Renault Series, waar hij pole positions en 8 overwinningen heeft geboekt uit 10 wedstrijden.Het moet raar gaan als hij niet de eerste Nederlander wordt in het Asian Formule Renault kampioenschap.

Zijn gedrevenheid en passie zijn ongekend hoog en zijn droom is om uit te komen in de Formule 1 of Formule E.

‘’Ik voel me bijzonder vereerd dat Joey, die zich in de top-4 van Nederlandse open-autocoureurs bevindt, zich aansluit in ons Heroes-team. Hij heeft het laatste zetje nodig om professioneel te kunnen doorgroeien om zijn droom waar te maken’’, zegt Stefan Kraft van Ermel van Comeback sports. ‘’Ons Heroes-team wordt qua diversiteit en topsportniveau steeds groter. We zijn erg blij om daar nu een racecoureur bij mogen aan te sluiten.”

Het dynamische Comeback sportteam is gedreven door trots. Dagelijks wordt er gewerkt aan de ambities van sporters en klanten. Samen jagen we ambities na. Met Comeback Heroes kunnen we, door vanuit het unieke DNA te communiceren, een sporter positioneren, branden en activeren als sterk merk in de markt. De sportmentaliteit, drive en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal.

Wil je meer weten over de samenwerking met Joey of een mogelijk partnership?
Neem dan contact op met ons via info@comebacksports.nl of bel naar +31 (0)229 70 60 50.