Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Gouden helm draagt bij aan de topprestatie van Christopher Dijksman

5 november 2019

GOUDEN HELM DRAAGT BIJ AAN TOPPRESTATIE CHRISTOPHER DIJKSMAN

Zondag 3 november vond het Nederlands Kampioenschap Alpine Indoor plaats in Landgraaf. Comeback Hero Christopher Dijksman skiede hier zijn debuut tussen de allerbesten. Vorig jaar skiede hij top klassering bij de jeugd. Nu was het aan Dijksman om zijn talent te laten zien bij het NK Alpine Indoor 2019. Het was een bijzondere dag voor Dijksman.

Gouden helm
Vorig jaar heeft de ‘kunstenaar op ijzers’, olympisch shorttracker Itzhak de Laat, twee fantastische helmen gemaakt voor Indy Kraft van Ermel en Christopher Dijksman. Voor Christopher een helm voor de reuzenslalom. De ‘den’ op de piste en het naar beneden gaan stond centraal in de editie van 2018. Nu was het tijd voor Christophers gepersonaliseerde slalom helm, een andere helm voor de discipline. De gedachte achter de helm en het ontwerp is dicht bij Christopher zelf gebleven. Een eerbetoon aan zijn familie en voorliefde voor de Chinese cultuur is verwerkt in deze helm. De gouden draak draait over de helm heen. Dit in combinatie met de sprekende Comeback kleuren maakt deze helm heel uniek. Afgelopen weekend was het moment daar en overhandigden wij het cadeau aan Christopher tijdens het NK Alpine Indoor 2019. Christopher: ‘’Ik wil jullie ontzettend bedanken, zonder jullie had ik het niet gekund.’’ Christopher zal deze helm het hele seizoen met trots dragen tijdens zijn spectaculaire afdalingen.

  

Juni 2018:
 

Augustus 2018:

November 2019:

  

Strijd
Boven verwachting skiede Dijksman zich door de eerste knock-out run heen en wist hij zich ook te plaatsen voor de finale knock-out. En daar stond Dijksman als nieuwkomer tussen de top. De finale was een enorme strijd tussen de mannen, waarin ze alles konden geven. Door de speakers klink: ‘’Het is echt een onderlinge strijd van jewelste bij de heren.’’  Onder luide aanmoediging van teamgenoten, vrienden en familie kwamen de beste tien mannen zo hard mogelijk door de slalom geskied om een podiumplaats te veroveren. Christopher pakte als nieuwkomer in deze leeftijdscategorie een verrassende derde plaats! Met een grote glimlach na de knock-out finale zie hij: ‘’Ik heb echt alles gegeven in mijn laatste run. En nu ben ik derde, dat had ik echt niet verwacht. Wauw!’’  Max van Rossum wist zijn eerste plek in de finale te behouden en pakte daarmee de titel Nederlands Kampioen Alpine Indoor 2019. David Leek wist het zilver te veroveren en Comeback Hero Christopher pakte het brons.

Wij zijn enorm trots op deze prestatie van Christopher. De komende maanden zal Christopher zich gaan kwalificeren voor de Olympische Jeugdspelen Lausanne 2020.

Over Comeback sports
Als sportmarketingbureau geloven wij dat door vanuit je DNA te communiceren, je per definitie onderscheidend bent en je loyale klantrelaties creëert.

Wij positioneren merken en sporters, creëren partnerships en ontwikkelen businesscases met positief resultaat. Dit doen wij vanuit de pijlers sportmanagement, sportmarketing, sportactivatie, incentives en partnerships.

Met een enthousiast en sportief team zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij moedigen onze klanten aan om de finish te halen. Wij zijn er trots op dat Comeback sports inmiddels een prachtig klantenbestand heeft opgebouwd zowel nationaal als internationaal.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:
Stefan Kraft van Ermel
info@comebackbs.nl
0229- 70 60 50