Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

COMEBACK VERWELKOMT ARNOUT DIJKSMAN ALS PARTNER

21 augustus 2018

COMEBACK VERWELKOMT ARNOUT DIJKSMAN ALS PARTNER

Comeback Business & Sports heeft zich versterkt met Arnout Dijksman per 1 augustus. Het Hoornse bedrijf verwelkomt Arnout als strategisch partner in haar gelederen. 

Arnout Dijksman (50) is de afgelopen jaren werkzaam geweest in Londen als Director bij een internationale organisatie. Daarvoor bekleedde hij diverse directie posities bij Royal Bank of Scotland en ABN AMRO.

De bestuurskwaliteiten en het grote internationale netwerk van Arnout is een belangrijke reden voor Comeback om te kunnen voldoen aan de toenemende internationale vraag. Daarnaast neemt de complexiteit van opdrachten toe waarin meerdere partijen verbonden zijn die elk vanuit hun expertise invulling geven aan het succes van deze projecten. Strategie, cultuur en business planning zijn hierin onlosmakelijke elementen. Deze opdrachten verbinden merken aan sportproposities en de vertaling daarvan in activatie programma’s.

Tot slot is zijn ervaring belangrijk om de groei van Comeback verder te bestendigen. Samen met Ben Kramer (begin 2018 toegetreden als partner) heeft hij de taak op zich genomen om het bedrijf te voorzien van zijn kennis ten aanzien van financiën, bedrijfsprocessen en internationale handel.

Directeur Stefan Kraft van Ermel: “Ik ben er bijzonder trots op dat Arnout voor Comeback heeft gekozen. Er is een toenemende vraag vanuit internationale ondernemingen in het binnen en buitenland. Zijn ervaring en werkwijze leert ons beter de cultuur begrijpen bij het tot stand komen van deals. Zijn kwaliteiten leveren een enorme diversiteit op in onze huidige expertise en zijn een grote toegevoegde waarde voor de verdere internationale groei van Comeback.”

Arnout Dijksman: “Ik zie er enorm naar uit om met Comeback aan de slag te gaan naast mijn andere werkzaamheden. Het is een mooi bedrijf dat een snelle groei doormaakt. Het enthousiasme van het team en de verbinding met topsport spreken mij erg aan.”

Over Comeback business & sports

Comeback is 24 augustus 2017 opgericht door Stefan Kraft van Ermel en Kevin van Leen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar 7 collega’s die de overtuiging delen dat de zakelijke aanpak uit het bedrijfsleven in combinatie met de toewijding en focus binnen de topsport de basis vormt voor het bereiken van duurzame resultaten op het hoogste niveau.

Wij vertalen naamsbekendheid en identiteit van organisaties naar concrete doelen en commerciële resultaatsverbetering. Hiervoor maken wij gebruik van onze kennis en ervaring in marketing concepten en ons netwerk binnen de sportwereld en het bedrijfsleven.