Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Persbericht

Comeback sports opdrachtgever sportmarketingstudenten Hogeschool van Amsterdam.

24 april 2020

Sportsbureau Comeback sports heeft een case rondom het sponsorship platform Sportbrokers neergelegd bij de sportmarketing opleiding in Amsterdam. Bij Sportbrokers wordt op basis van data en research een sponsormatch gemaakt. In dit innovatieve platform schuilt een enorme potentie die ook buiten de Nederlandse grenzen reikt. De sportprofessionals van de toekomst zullen daarom met hun frisse blik en ideeën Comeback sports gaan adviseren op het gebied van internationalisering van het sponsorplatform.

Sportmarketeer van Comeback sports Joost Metten: ‘’Voor de sportmarketingstudenten is dit een mooie kans om zich middels een levensechte case te ontwikkelen en te bewijzen als professional in de sportmarkt. Als marketingbedrijf binnen de sportwereld weten we als geen ander hoe belangrijk het is om talenten op te leiden en te laten groeien tot volwaardige professionals’’.

Vorige week heeft Comeback sports dit project gezamenlijk met de docenten en sportmarketingstudenten afgetrapt. In een virtuele classroom werd de opdracht aan zo’n 85 enthousiaste studenten toegelicht. Met een strakke begeleiding van de sportmarketingdocenten en de sportmarketeers van Comeback sports verwachten wij dat de studenten een enorme meerwaarde zullen creëren en daarmee ook zicht hebben op een toffe stageplek vanaf september.