Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Persbericht

Olympisch Shorttracker Itzhak de Laat geeft sterk seizoen verder glans met Comeback sports.

1 mei 2020

Heerenveen – De 25-jarige Olympisch Shorttracker Itzhak de Laat gaat niet kort door de bocht, hij kiest voor een long track met Comeback sports. Dit seizoen pakte De Laat medailles in alle kleuren, met het zilver op het EK en brons bij de Wereldbeker als zijn individuele hoogtepunten. De ´razendsnelle shorttracker’ kiest nu bewust voor een volgende stap. 

Na een fantastisch seizoen sluit Itzhak zich aan bij Comeback sports. Itzhak heeft grote prestaties neergezet tijdens zijn deelname aan onder andere de Olympische Spelen, diverse WK’s, EK’s, NK’s en Wereldbekers. Na dit goede seizoen, wat abrupt ter einde kwam door COVID-19, lonkt Itzhak al naar het volgende seizoen. “Het hoogste van het hoogste, geen enkel ander antwoord is mogelijk als je topsporter bent vind ik.” aldus Itzhak de Laat. En daarom is de Laat nog niet klaar. Het is nu ook tijd om aan mijn professionalisering op het gebied van marketing en persoonlijke branding te werken.

De Laat valt op. Een kunstenaar op ijzers, de Laat beschikt over een aantal spectaculaire helmdesigns. Hij airbrusht zijn en die van zijn teamgenoten helemaal zelf. Door zijn helmdesigns is deze kunstenaar op het ijs al sinds 2017 betrokken bij Comeback sports. Hij heeft op zijn artistieke manier de helmen van Alpine Skiracers Christopher Dijksman en Indy Kraft van Ermel gemaakt. De klik was er meteen. Itzhak heeft besloten dat het tijd is voor een volgende stap in zijn carrière. `Itzhak is van het eerste uur. Al lang staan we in contact met Itzhak en nu is de samenwerking definitief. Ons team kan niet wachten om met Itzhak te gaan samenwerken. Wij geloven in deze ongelooflijke snelle shorttracker’, aldus sportsmarketeer Floor Schouten.

Binnenkort wordt Itzhak zijn persoonlijke merk gelanceerd. Vanuit zijn merk wordt de ‘match’ met bedrijven en merken gezocht. Vervolgens worden er waardevolle sponsorships aan de Laat gekoppeld. Via @itzhakdelaat en @comebacksport blijf je op de hoogte.

Bekijk hier de video waarin Itzhak de samenwerking aankondigt.