Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Tekenen voor de IRONMAN

28 februari 2020

De Ironman is een uniek sport evenement met wereldwijde naamsbekendheid. Deze triatlon, bestaande uit diverse afstanden, een nightrun én een kidsrun wordt in Nederland georganiseerd in Maastricht en Westfriesland.

De Ironman biedt merken en bedrijven de mogelijkheid om hun merknaam te verbinden aan dit sportevenement. Zo liften merken en bedrijven mee op de naamsbekendheid van de Ironman om zo hun eigen naamsbekendheid te versterken, dan wel hun producten/diensten te activeren en draagt sponsoring tevens bij aan een succesvolle organisatie van het evenement. Zo bestaan er meerdere sponsorpakketten en kent elke afstand een unieke naamsponsor. Er zijn nog naampartner mogelijkheden beschikbaar!

Comeback sports is commercieel partner van de Ironman. Vanuit ons warme netwerk komen we met diverse bedrijven in contact en vertellen we over de unieke proposities die het evenement met zich meebrengt. Regelmatig hebben we dan ook tekenmomenten met nieuwe sponsoren die zich graag willen verbinden met de Ironman.

Om de krachtige merkuitstraling van de Ironman al tijdens de contractondertekening over te brengen heeft Comeback sports in samenwerking met MediaTribe en Extra Leisure een backdrop getekend en ontworpen die geïnspireerd is op de kenmerkende start- en finishboog van de Ironman. Elke afstand van de Ironman is een reis op zichzelf en vereist een goede start en dat geldt ook voor elke samenwerking tussen de Ironman en haar sponsoren.

Zo bekrachtigen we samen met de sponsoren, de triatleten en de organisatie het motto van de Ironman: Anything is possible.