Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

SWIMM intelligent pool is voor drie jaar Swim Partner van de IRONMAN Nederland

30 april 2021

IRONMAN faciliteert niet alleen de races, maar zij faciliteren ook hun atleten met de beste producten, kennis en service, zodat zij door kunnen groeien in hun sportprestaties. Hun atleten willen namelijk hét beste om hun sportprestaties te verbeteren. De waarde van de IRONMAN is dan ook enorm groot. Zij zijn namelijk het grootste en bekendste merk wereldwijd op het gebied van triatlon. SWIMM intelligent pool slaat zijn (zwem)slag met dit partnership. Comeback sports heeft SWIMM en IRONMAN samengebracht door hun innovatie ambities. Beide partijen willen groeien en verbeteren.

Mark Smits, oprichter van SWIMM, vertelt: “SWIMM is een compact zwembad met een ingebouwd tegenstroomsysteem. Dit tegenstroom-systeem is gekoppeld aan het internet waar trainingsschema’s ingevoerd en op ieder moment gewijzigd kunnen worden.” En dat niet alleen: “Onze deelnemers zijn vaak druk, een baan, gezin, sociaal leven en het trainen voor een IRONMAN evenement. Gericht trainen en efficiënt met de tijd omgaan is dan essentieel. Floor Schouten van Comeback sports vond een oplossing voor het toch al lastige zwemmen tijdens de Covid-19 crisis. SWIMM intelligent pool is een Hollands topkwaliteitsproduct dat antwoord op de vraag van onze atleten geeft. Trainingsschema’s worden ingevoerd, een bad passend in iedere stadstuin en het hele gezin geniet ervan. Kortom; de ideale Swim Partner voor IRONMAN Nederland.” vult Rob Frambach, wedstrijddirecteur van IRONMAN Nederland aan.

Matchmaking

De waarde van het IRONMAN platform met ruim 27.000 atleten is groot. Deze loyale atleten willen kennis en materialen voor het optimaliseren van hun prestaties. “Voor het zwemonderdeel zijn we opzoek gegaan naar een innovatieve partner die net als de IRONMAN wil groeien en verbeteren. We kwamen uit in Boxtel waar eigenaar Mark en manager Luc met veel passie vertelde over hun tegenstroomzwemmen SWIMM product. De perfecte match voor SWIMM en IRONMAN om de atleten onder te dompelen in een unieke prestatie verbeterende ervaring.” aldus Floor Schouten, partnershipmanager van Comeback sports.

Wil jij meer weten over de partnerships met IRONMAN Nederland?

Neem dan contact op met mij!

Floor Schouten