Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Gloryfy Unbreakable is Official Eyewear Partner van de IRONMAN Nederland

15 april 2021

De waarde van de IRONMAN is enorm groot. Zij zijn namelijk het grootste en bekendste merk wereldwijd op het gebied van triatlon. IRONMAN faciliteert niet alleen de races, maar zij faciliteren ook hun atleten met de beste producten, kennis en service, zodat zij door kunnen groeien in hun sportprestaties. Hun atleten willen namelijk hét beste om hun sportprestaties te verbeteren. Het partnership met Gloryfy komt dan ook niet uit de lucht vallen. Comeback sports heeft Gloryfy en IRONMAN samengebracht door dezelfde visie die zij hebben. De kwalitatieve, unbreakable sport en lifestyle brillen voldoen namelijk aan de behoefte van de atleten.

De match met Gloryfy was voor Comeback sports dan ook snel gemaakt. Het merk wat in het buitenland al een gevestigde naam is, komt nu ook in Nederland groot op. Joris Vermeulen, de salesmanager van Gloryfy, vertelt: “Dit is een perfect podium voor Gloryfy om te laten zien dat de brillen inderdaad kwalitatief hoogstaand zijn. De atleten van de IRONMAN willen het beste om hun sportprestaties te verbeteren. Wij denken met de brillen van Gloryfy dat wij precies in deze behoefte van de atleten kunnen voldoen. Wij zijn blij om de Official Eyewear Partner van IRONMAN Nederland te mogen zijn.

Matchmaking

De visie dat IRONMAN waarde wil toevoegen aan hun platform, maakt het voor Comeback sports uitdagend! Relatief nieuwe merken als GLORYFY verbinden wij dan ook met veel overtuiging.” vertelt Floor Schouten, partnershipmanager van Comeback sports. Comeback sports, commercieel partner, en Extra Leisure, organisator, zijn een succesvolle combinatie gebleken. “Comeback sports slaagt er telkens in om de juiste partners te vinden voor de evenementen van IRONMAN Nederland. Dat onze evenementen een enorm potentieel platform zijn is ons bekend, maar de expertise van Comeback sports zorgt ervoor dat de juiste partners aan ons verbonden raken. Slimme verbindingen, een gedegen strategisch vertrekpunt en kennis van beide markten zorgt voor succes combinaties: zijn doen de perfecte matchmaking. Wij zijn overtuigd dat de meerjarige samenwerking ervoor zorgt dat onze atleten de juiste producten vinden en dat Gloryfy als Official Eyewear Partner van IRONMAN Nederland een gevestigde naam zal worden in de triatlon wereld!” aldus Rob Frambach, racedirecteur IRONMAN Nederland.

Wil jij meer weten over de partnerships met IRONMAN Nederland?

Neem dan contact op met mij!

Floor Schouten