Comeback Sports
LinkedIn Instagram

“Sport is emotie!”

Stefan Kraft van Ermel - Comeback sports

The perfect match!

Sport is emotie! Fans identificeren zich met verbluffende prestaties en authentieke verhalen. Geluk, trots en sportcultuur staan centraal, net als verdriet, teleurstelling en tóch weer opstaan – om een verrassende comeback te maken. Comeback sports is de marketingspecialist voor organisaties en proposities binnen de sportbranche. Hoe?
Middels positionering, branding en activatie laten we jouw merk tot grote hoogte stijgen.

Event marketing

Door toegevoegde waarde en beleving aan je merk toe te voegen op (sport)events zul je impact maken op je doelgroep. Een (sport)event waarmee jouw merk geassocieerd wordt. Zo creëer je betrokkenheid!

Sportfolio

Een grote uitdaging in het Nederlandse topsportklimaat: ‘Hoe kan ik sponsoren vinden om mijn carrière te financieren?’

Het rookie sportfolio biedt de uitkomst voor grote sporttalenten. Het sportfolio maakt jouw unieke sportdroom tastbaar. Je wordt een eigen merk en creëert zichtbaarheid voor je eigen merk.
Jouw eigen identiteit!

Lees hier meer over het sportfolio

Athlete Discovery

Become a ultimate brand! Middels een aantal sessies en beproefde methodes gaan we met jou opzoek naar jouw verhaal als sporter. Wat is jouw missie, waar sta jij voor? Welke kernwaarden passen bij jou en welk archetype heb jij? Samen gaan we op zoek naar wie jij bent en hoe je dit naar buiten kan brengen als merk!

DNA Paspoort

De verslaglegging en de uitkomsten van de Athlete Discovery sessies worden verwerkt tot een document dat de basis vormt voor het DNA Paspoort. Deze vertaalslag vormt het begin voor een creatief proces waarin marketeers, designers en tekstschrijvers intensief met elkaar samenwerken. Het DNA Paspoort is een uniek document dat speciaal voor de sporter wordt ontwikkeld. Het bevat o.a. een eigentijdse, unieke styling met een persoonlijk logo.

Lees hier meer over het DNA paspoort

Documentaire

Door middel van een documentaire geef je een sport, vereniging, club of sporter extra beleving. Prachtige beelden worden afgewisseld met indrukwekkende verhalen. Je krijgt een uniek kijkje in het leven van een sporter of een vereniging.

 Bekijk hier de mini documentaire over kickbokser Santino Verbeek

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?
Ik neem graag contact met jou op!

Floor Schouten

Gerelateerde projecten

Sportfolio’s

Comeback talenten

StartVitaal

Logo en huisstijl ontwikkeling

United International Darts

Positionering & branding