Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Olympisch shorttracker reikt eerste Comeback skihelm uit

25 juni 2018

OLYMPISCH SHORTTRACKER ITZHAK DE LAAT REIKT EERSTE COMEBACK SKIHELM UIT AAN ALPINE SKIRACER DIJKSMAN

HOORN – VIA DEZE WEG KONDIGT COMEBACK BUSINESS & SPORTS AAN DAT DE EERSTE COMEBACK SKIHELM VRIJDAG OFFICIEEL OVERHANDIGD IS AAN ALPINE SKIRACER CHRISTOPHER DIJKSMAN. DIT GEBEURDE TIJDENS EEN FEESTELIJKE BIJEENKOMST, WAAR DE SAMENWERKING TUSSEN DIJKSMAN EN COMEBACK GEVIERD WERD. ITZHAK DE LAAT, SHORTTRACKER VOOR HET NEDERLANDS OLYMPISCH TEAM, IS DE MAKER VAN HET ONTWERP EN HAD DUS OOK DE EER OM HET EXEMPLAAR TE OVERHANDIGEN.

In april tekende Christopher Dijksman een sponsorcontract bij Comeback, waarin Comeback aangaf hem te begeleiden op zakelijk gebied. Als Alpine Skiracer heeft Christopher al meerdere podiumtitels op zijn naam staan. Het doel is om de Olympische Spelen van 2026 te behalen.

Een van de onderdelen van het sponsorcontract was een nieuwe skihelm, waar de Comeback huisstijl in terug zou komen. Om dit te realiseren is Ithzak de Laat, Olympisch shorttracker voor het Nederlands team, aangehaakt. Hij heeft een gepersonaliseerd ontwerp voor de skihelm gemaakt en deze door middel van airbrush op de helm gezet. Tijdens een feestelijke gelegenheid op vrijdag 22 juni is de helm officieel door Itzhak overhandigd aan Christopher Dijksman.

Directeur Stefan Kraft van Ermel: “Sinds onze start hebben wij een Comeback talententeam opgezet met jonge aanstormende talenten, die aan het begin van hun sportcarrière staan. Een van deze teamleden is Alpine Skiër Christopher Dijksman en wij zijn enorm trots dat wij de eerste gepersonaliseerde skihelm aan hem mogen overhandigen. Wij wensen hem enorm veel succes toe het komende seizoen!”

Christopher Dijksman: “Ik vind het ontwerp echt onwijs gaaf. Heel mooi hoe de verschillende kleuren samenkomen en hoe de vormen gebruikt zijn. Het is een uniek ontwerp, dat speciaal voor mij gemaakt is, en ik ben blij dat ik mijn sponsor Comeback op mijn helm mag dragen. ”

 

Over Comeback:

Comeback is 24 augustus 2017 opgericht door Stefan Kraft van Ermel en Kevin van Leen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar 7 collega’s die de overtuiging delen dat de zakelijke aanpak uit het bedrijfsleven in combinatie met de toewijding en focus binnen de topsport de basis vormt voor het bereiken van duurzame resultaten op het hoogste niveau.

Wij vertalen naamsbekendheid en identiteit van organisaties naar concrete doelen en commerciële resultaatsverbetering. Hiervoor maken wij gebruik van onze kennis en ervaring in marketing concepten en ons netwerk binnen de sportwereld en het bedrijfsleven.