Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Kas Haverkort maakt overstap in de autosport en tekent bij Comeback sports voor sportmanagement.

14 februari 2020

Kas Haverkort maakt overstap in de autosport en tekent bij Comeback sports voor sportmanagement

Kas Haverkort is een 16-jarige Team NL-rijder en maakt na een succesvolle carrière in de karting de overstap naar de autosport. Hij maakt zijn debuut in het Spaans Formule 4 Kampioenschap en zal uitkomen voor het van Nederlands origine MP Motorsport team. ´´Een plek in de top drie is zeker mijn doel´´, vertelt Kas enthousiast. Kas wilt strijden voor de titel. De professionaliseringsslag was echter nog niet compleet totdat hij ook zijn sportmanagement aan Comeback sports toevertrouwde.

Racing zit in Kas zijn bloed, hij stapt al vanaf jongs af aan in een kart. Op zijn zevende begon zijn kart carrière écht, met een compleet wedstrijd- en trainingsprogramma. Dit ging hem onwijs goed af waardoor hij met veel knallende resultaten al snel in de spotlights kwam te staan tijdens de Nationale kampioenschappen. Hierna ging Kas steeds meer Internationaal rijden waardoor zijn carrière razendsnel bloeide. Hij heeft meegedaan aan wereldkampioenschappen in verschillende landen in Europa en bevindt zich als groot talent binnen de top klasseringen.

Kas sluit zich als racetalent aan bij MP Motorsport; één van de grootste raceteams van Europa gevestigd in Nederland. Kas krijgt van Comeback sports een persoonlijke coach (sports agent) die hem zal helpen met zijn carrière en bij het bouwen aan zijn merk. Binnenkort zullen wij zijn persoonlijke merk onthullen in de vorm van een DNA-paspoort. ´´Ik ben blij dat ik Comeback sports achter me hebt staan. Ze regelen alles voor me zodat ik me helemaal kan concentreren op het racen´´.

Comeback sports ontzorgt sporters bij het afsluiten en onderhouden van (sponsor) contracten en bij het zorgen voor een persoonlijke branding. De carrièreplanning van de sporter staat hierbij centraal, daarbij krijgt de sporter begeleiding van een mentale coach. Wij zijn een gemotiveerd team van marketingprofessionals die alles op alles zetten zodat de sporter optimaal kan presteren met ons als trouwe fans langs de zijlijn.

Wij kijken uit naar de samenwerking met Kas Haverkort. ‘’Het is geweldig om zo’n groot talent als Kas Haverkort aan het Comeback Hero team toe te mogen voegen. Ons team is klaar om hem verder te helpen om zijn dromen waar te maken’’. Aldus Stefan Kraft van Ermel, directeur bij Comeback sports.

Wil je meer informatie over deze samenwerking ontvangen? Neem dan contact met ons op via stefan@comebackbs.nl of bel naar +31 (0)229 70 60 50.