Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Formule 4 coureur Kas Haverkort gaat voor de vliegende auto

1 september 2020

Enkhuizen – Comeback sports heeft als sportmanagement van Kas Haverkort een partnership met een consortium van 5 partijen vastgelegd. Ted den Ouden van Platform van Geluk vertegenwoordigt dit consortium. Den Ouden vertelt “Ik ben altijd bezig met innovatie en ik steun daarbij jonge bedrijven.”  Hij ziet kansen in Kas Haverkort als merk en sporter.

De samenwerking tussen Kas Haverkort en Comeback sports zorgt dat de kansen worden vergroot om tot de juiste partnerships te komen, die Haverkort helpen om op lange termijn zijn doelen te behalen. Door de komst van het consortium van vijf partijen wordt een groot zakelijk netwerk verbonden met veel investeringsmogelijkheden. Hiermee wordt het belang onderstreept dat Haverkort een groot talent heeft en dat er veel vertrouwen is in zijn talent.

Den Ouden heeft Haverkort inmiddels geïntroduceerd bij PAL-V. “PAL-V vertegenwoordigt de mobiliteit van de toekomst. Kas Haverkort is een aanstormend talent met veel potentieel in de autosport, een perfecte combinatie.” aldus Ted den Ouden. Nu worden de handen in één geslagen.

De combinatie van aanstormend race-talent en de sportinnovatie spreekt Pal-V aan. Jonge bedrijven en sporters hebben hierin een overlap. Het mooie aan dit partnership is dat sport en passie worden gekoppeld aan gerelateerde bedrijven die niet alleen de logische voordelen bevatten, maar ook de sporter een toekomst bieden na de sport. Haverkort ziet nu wat er allemaal mogelijk is na het racen en behalen van zijn doelen. De vluchtigheid van de sport wordt zo tegengegaan. Stefan Kraft van Ermel, sports agent bij Comeback sports vertelt: “Wij geloven allebei in het merk en de passie.

Pal-V is in 1999 begonnen met het ontwerp van een vliegende auto. Het idee dat je met een vliegtuig uiteindelijk naar de bestemming kunt rijden waar je ook echt wilt zijn intrigeert al vele tientallen jaren. In 2015 hebben de eerste reserveringen voor de vliegende auto al plaats gevonden. Den Ouden over Pal-V: “Pal-V heeft duidelijk te maken met groeiende belangstelling en zal eerdaags op de Nederlandse wegen te bewonderen zijn.

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen rondom Kas Haverkort? Houd dan @kashaverkort en @comebacksports in de gaten.