Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Fast Break for Charlon Kloof

17 juni 2020

Hoorn- Basketbal international Charlon Kloof, is klaar voor de volgende stap in zijn topsportcarrière. Charlon heeft een doel: spelen in de NBA! Wij gaan Charlon ondersteunen in het zetten van de volgende stap: het creëren van zijn eigen merk.

Wat begon als 8-jarige basketballiefhebber in Suriname, is uitgegroeid tot een vaste kracht en dragende speler in het Nederlande basketbalteam. Na succesvolle seizoenen in onder andere Istanbul, Griekenland, Italië en Marcedonië heeft Charlon de stap naar de Spaanse competitie gemaakt. Na twee jaar in de hoogste competitie te hebben gespeeld heeft Charlon de overstap gemaakt naar zijn huidige club; Ormanspor (Turkije).

Charlon is een sporter met oog voor de maatschappij. In Suriname is hij een basketbalschool begonnen speciaal voor kinderen. De kinderen worden begeleid en maken op een fijne manier kennis met de sport. Op deze manier zet Charlon zijn kennis in om Surinaamse kinderen te helpen.

Om zijn doel te kunnen realiseren, komt er meer bij kijken dan enkel prestaties. In samenwerking met Comeback sports werkt Charlon aan de professionalisering van zijn eigen merk en carrière. Vanuit zijn merk worden partners gekoppeld die zich willen verbinden aan het merk Charlon Kloof.

Wij zien ernaar uit om samen met Charlon zijn eigen merk te creëren en dromen waar te maken. Charlon, welkom bij ons Comeback Hero Team! ‘The Road to the NBA’ is gestart!

Wil je meer weten over het verhaal van Charlon of een mogelijke partnership?

Neem dan contact met ons op via info@comebackbs.nl of bel naar +31 (0)229 70 60 50