Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Blog

DEBUUT GEVECHT VOOR VERBEEK BIJ ONE CHAMPIONSHIP

22 augustus 2019

DEBUUT GEVECHT VOOR VERBEEK BIJ ONE CHAMPIONSHIP

 

De net gecontracteerde Santino Verbeek bij ONE Championship, vecht op 6 september zijn debuutwedstrijd in Ho Chi Minh City in Vietnam. ONE Championship is de snelst groeiende vechtsportorganisatie ter wereld. Dit is het eerste event van ONE Championship in Vietnam.

De jonge, getalenteerde vechter maakt nu al grote stappen in zijn carrière door: zo won bij twee keer de wereldtitel bij World Fighting League. Santino Verbeek weet wat hij wilt worden en daar gaat hij dan ook vol voor: nr. 1 One Championship. Dit doet hij niet alleen, Verbeek heeft een heel sterk team om zich heen verzameld. Ernesto Hoost (Mister Perfect) is zijn trainer en Verbeek sloeg ook de handen ineen met Comeback sportmarketing. Samen gaan zij hem naar de top managen. Verbeek is een voorbeeldfiguur. Nu moet hij laten zien dat hij de beste is en kan winnen!

Santino Verbeek vs. Juan Cervantes: voor beiden het debuutgevecht op 6 september. Verbeek en Cervantes nemen het tegen elkaar op in de welterweight klasse 77-83,9 kg. Cervantes is momenteel nr.1 WTKA Muay Thai gerankt in Engeland, Verbeek is tweevoudig wereldkampioen World Fighting League. ‘’Ik ben al een tijd in voorbereiding, alles loopt zoals het moet en ik ben er dan ook meer dan klaar voor’’, aldus Comeback Hero Santino Verbeek.

Verbeek zit met meer grote namen bij ONE Championship. Andy Souwer, Nieky Holzken, Tarik Khbabez, Anthony Engelen spreken tot de verbeelding van elke vechtsportfan.

 
Wil jij zijn wedstrijd live volgen? Download dan de ONE Championship app en kijk live mee:
Google Play Store ➡ https://tinyurl.com/y2s74sq6
Apple Store ➡ https://tinyurl.com/y54tw6vq