Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Comeback versterkt zich met Ben Kramer

28 oktober 2019

Comeback business & sports versterkt zich met Ben Kramer van Kempen Capital Management

Via deze weg kondigt Comeback business & sports (hierna te noemen Comeback) aan dat Ben Kramer (50) als partner is toegetreden tot de firma Comeback. Ben is werkzaam bij Kempen Capital Management als Global Head of Pensions and Insurance. Daarvoor heeft hij gewerkt in diverse directieposities bij onder meer Bank of Montreal, F&C Management, Lombard Odier Darier Hentsch en Kas Bank.

Doordat Comeback organisch groeit en opdrachten genereert in zowel binnen – als buitenland, zijn de bestuurderskwaliteiten en wereldwijde netwerk aan contacten in de specialistische branche van Ben Kramer zeer welkom. Daarnaast heeft Ben een enorme passie ontwikkeld voor proposities die te maken hebben met commerciële activiteiten die de zakelijke dienstverlening en sport dichter bij elkaar brengen.

Directeur Stefan Kraft van Ermel: “Wij zijn enorm trots dat we Ben mogen inzetten voor ons bedrijf als partner. Zijn kwaliteiten, expertise en netwerk zullen ons bedrijf verder helpen in onze stormachtige ontwikkeling.”

Ben Kramer: “Comeback is een prachtig initiatief dat een mooie ontwikkeling doormaakt. Ook liggen er veel kansen zowel nationaal en internationaal in het vooruitzicht”.  “Het geeft mij naast mijn activiteiten bij Kempen Capital Management veel energie om hier aan bij te dragen.”


Over Comeback
Comeback is 24 augustus 2017 opgericht door Stefan Kraft van Ermel en Kevin van Leen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar 7 collega’s die de overtuiging delen dat de zakelijke aanpak uit het bedrijfsleven in combinatie met de toewijding en focus binnen de topsport de basis vormt voor het bereiken van duurzame resultaten op het hoogste niveau.

Wij vertalen naamsbekendheid en identiteit van organisaties naar concrete doelen en commerciële resultaatsverbetering. Hiervoor maken wij gebruik van onze kennis en ervaring in marketing concepten en ons netwerk binnen de sportwereld en het bedrijfsleven.