Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Comeback business & sports en Nesq bundelen de krachten

19 oktober 2018

COMEBACK BUSINESS & SPORTS EN NESQ BUNDELEN DE KRACHTEN

Vanaf vandaag hebben Comeback business & sports en Nesq hun activiteiten bij elkaar gebracht. Het nieuwe bedrijf gaat verder onder de naam Comeback business & sports; hierna te noemen Comeback.

De voornaamste reden van de fusie van activiteiten is dat de dienstverlening van beide bedrijven elkaar versterken, hetgeen nog meer voordelen gaat opleveren voor onze relaties. De nieuwe combinatie komt hiermee tegemoet aan de groeiende vraag naar totaaloplossingen op expertise van positioneren, design en marketingconcepten van merken in de zakelijke dienstverlening en de sport branche.

Stefan Kraft van Ermel, managing director: ‘Nesq is een zeer hoogwaardig merk met fantastische getalenteerde collega’s en een sterk gevoel voor design en marketing. Ze hebben een prachtig klantenpakket en ze hebben het afgelopen jaar een mooie groei gerealiseerd. Ik kijk erna uit om onze krachten te bundelen.’

Wouter van Kwawegen, commercial director:’ ‘Door samen te gaan met Comeback zijn wij nog beter in staat onze bestaande relaties te ondersteunen bij het verhogen van hun naamsbekendheid en het verbeteren van hun verdienmodellen. Ik ben trots dat we in Comeback dé partner hebben gevonden dat ons gezamenlijk DNA versterkt.’

Over Comeback

Comeback positioneert merken in de zakelijke dienstverlening en in de sportbranche. Vanuit onze full service houding bieden wij marketing en design als totaaloplossing aan, waarbij wij altijd het hoogst haalbare nastreven.

We positioneren merken, creëren partnerships en ontwikkelen businesscases met positief resultaat.

Met een enthousiast team van 12 professionals zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij zijn er trots op dat Comeback inmiddels een prachtig klantenbestand heeft opgebouwd zowel nationaal als internationaal. Plezier, aandacht en ambitie rekenen wij tot onze basis kernwaarden.