Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Nieuws

Alpine skiester Indy Kraft van Ermel maakt een Comeback

3 januari 2020

Alpine skiester Indy Kraft van Ermel behaalde in 2018 de NOC*NSF talentenstatus. Met haar 12 jarige leeftijd, was ze één van de jongste sporters ooit die deze status behaalde. Een half jaar geleden besloot Indy te stoppen met haar topsport carrière. Nu maakt zij een echte Comeback en stort ze zich weer volledig op haar topsport carrière.

 

‘Als je écht iets wil bereiken: blijf trainen’ luidt het motto van de 12-jarige alpine skiester. Afgelopen maanden heeft Indy veel getraind om sterker terug te komen. De Comeback werd een feit toen zij 22 december naar Oostenrijk afreisde voor een druk wedstrijdprogramma.

 

Topklasse

Het vertrouwen en het talent is aanwezig en dat werd bevestigd met mooie wedstrijden als de Jan Keller Cup in Reiteralm en de Silvester Cup op Hinterreit, 28 en 30 december 2019. Indy is de komende weken nog in Oostenrijk voor veel wedstrijden. In de nieuwjaarsweek staan er vier wedstijden op het programma; twee Engelse wedstrijden met betrekking tot de Ambition cup en twee kids cup wedstrijden in Dienten. Podium dat is haar doel! Vanuit Comeback sports houden wij jullie via onze website en social media op de hoogte van Indy haar prestaties.

 

Jong sporttalent naar de top

Indy is aangesloten bij Talent United. Talent United begeleidt sporttalent (14-21) uit West-Friesland op weg richting de (inter-) nationale top. Zij doen dit met behulp van een betrokken netwerk waarin kennis wordt gedeeld tussen sporters, specialisten en sponsors waardoor iedereen van elkaar leert en elkaar beter maakt: Talent United!

Comeback sport en Talent United slaan in 2020 de handen ineen met een mooie samenwerking waar Comeback is aangesloten bij het Stadion voor Supporters van Talent United. Samen dragen we bij aan de ontwikkeling van talent. Een prachtig netwerk wat bezig is met presteren, talentontwikkeling en beter worden; ondernemen is (top-) sport!

 

Comeback is trots om Indy samen met Talent United te begeleiden en te ondersteunen.

Blijf op de hoogte en vind meer informatie op www.comebacksports.nl.