Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Comeback Hero

Santino Verbeek

Sportmanagement, branding en activatie

Tweevoudig wereldkampioen A-klasse vechter

Santino is tweevoudig wereldkampioen A-klasse vechter en doet mee aan kickbokswedstrijden in de gewichtsklasse onder de 86 kg. Onlangs heeft Santino zijn debuutwedstrijd bij ONE Championship in Ho Chi Minh City (Vietnam) gewonnen. ONE Championship is de snelst groeiende vechtsport organisatie ter wereld. Verbeek zit met meer grote namen bij ONE Championship. Andy Souwer, Nieky Holzken, Tarik Khbabez, Anthony Engelen spreken tot de verbeelding van elke vechtsportfan. De jonge, getalenteerde vechter maakt nu al grote stappen in zijn carrière. Santino weet wat hij wilt worden en daar gaat hij dan ook vol voor: nr. 1 ONE Championship

Sportmanagement

Stefan Kraft van Ermel is vanuit Comeback Sports de sports agent van Santino Verbeek. Hierbij worden de zakelijke zorgen van Santino en Ernesto Hoost (trainer) uit handen genomen, zodat zij zich kunnen focussen op waar Santino in uitblinkt: kickboksen. Comeback ondersteunt door het afsluiten en onderhouden van (sponsor)contracten, zijn carrièreplanning staat centraal  en daarnaast regelt Comeback alle operationele zaken rondom een wedstrijd. Dit alles met de kernwaarde; persoonlijke aandacht.

Branding

Om Santino goed in de markt te zetten, moest zijn branding aangepast worden. Logo en huisstijl zijn hier onderdeel van. Santino’s naam betekent heilige, wat mooi aansluit op zijn karakter. Hij is trouw en loyaal naar zijn familie, vrienden en coaches. Santino is een boegbeeld voor de kickbokssport en hij is bloedsnel in het uitdelen van trappen en beuken. Al deze eigenschappen zijn verwerkt in dit beeldmerk.

Het logo en de huisstijl zijn vervolgens doorgevoerd in diverse uitingen, waaronder zijn DNA paspoort en een partnerpresentatie.

Activatie

De adrenalinegehalte is torenhoog. De wedstrijdspanning is intens. Niet alleen bij jou, maar ook bij de sporter stroomt de adrenaline door het bloed. Het meemaken van een sportwedstrijd in het echt is zo veel intenser dan achter de televisie. Hoe geweldig is het om dit mee te maken via een incentive? Sport, plezier, cultuur, klimaat, ontspanning en inspanning. Dit gevoel staat centraal tijdens de mooiste reis van je leven.

Ga jij mee op reis?

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?

Ik neem graag contact met jou op!

Stefan Kraft van Ermel