Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Comeback Hero

Christopher Dijksman

Branding en activatie

ALPINE SKIËR

Als Alpine Skiracer heeft Christopher al meerdere podiumtitels op zijn naam staan. In september 2017 vertrok Christopher als 14-jarige alleen richting Italië voor 5 jaar (tot 2022), waar hij werd toegelaten tot de prestigieuze topsportschool van Mals. De 14-jarige Dijksman was toen in de lichting 2017-2018 de enige skiër uit een niet-alpenland die mocht starten aan de gerenommeerde Oberschule in Süd Tirol. Om dit te bereiken, moest hij voldoen aan zeer strenge selectie-criteria. Het doel is om de Olympische Spelen van 2026 te behalen.

Begeleiding

In april 2017 tekende Christopher Dijksman een sponsorcontract bij Comeback, waarin Comeback aangaf hem te begeleiden op zakelijk gebied. Een van de onderdelen van het sponsorcontract was een nieuwe skihelm, waar de Comeback huisstijl in terug zou komen. Om dit te realiseren is Ithzak de Laat, Olympisch shorttracker voor het Nederlands team, aangehaakt. Hij heeft een gepersonaliseerd ontwerp voor de skihelm gemaakt en deze door middel van airbrush op de helm gezet.

Branding

Om Christopher goed in de markt te zetten, moest zijn branding aangepast worden. Logo en huisstijl zijn hier onderdeel van. Het logo en de huisstijl zijn vervolgens doorgevoerd in diverse uitingen, waaronder zijn DNA paspoort en een partnerpresentatie.

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?

Ik neem graag contact met jou op!

Mark van Eijk