Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Comeback Hero

Rick Bouthoorn

Sportmanagement

Rick Bouthoorn

Om het record van negenvoudig Le Mans winnaar Tom Kristensen te verbreken, heeft Rick Bouthoorn, naast zijn racetalent en passie, professionaliteit nodig op het gebied van marketing. Comeback sports zal hem op dit vlak gaan begeleiden. Onder deze begeleiding valt het vinden van partners en sponsoren door het lanceren van zijn eigen, unieke merk. Bouthoorn racet momenteel in de KTM X-BOW, de eerste stap naar het endurance racen!

Vorig jaar heeft Bouthoorn de overstap van de kartsport naar de autosport gemaakt. In de KTM gaat hij zich ontwikkelen om de volgende stappen richting het endurance racen te kunnen maken, zoals de LMP en de GT-klassen. Met als focus: het verbreken van het record van Tom Kristensen. Rick Bouthoorn gaat dus voor tien overwinningen op Le Mans en zo veel mogelijk overwinningen in de meest prestigieuze endurance wedstrijden ter wereld! Om de beste te worden in het endurance racen, zal Bouthoorn gaan bouwen aan zijn eigen merk in samenwerking met Comeback sports. Bouthoorn over de samenwerking: “De uitdaging zit voor mij nu op het gebied van marketing. Om partnerships te realiseren en activaties neer te zetten, heb ik de handen in één geslagen met Comeback sports.”

 

Comeback sports gaat een eigen merk van Bouthoorn neerzetten. Door te kijken naar de persoon achter de sporter halen zij de identiteit, het DNA, van de sporter naar boven. Vanuit dat unieke DNA wordt er gewerkt aan de marketing, de branding, activaties en kunnen er langdurige verbindingen worden gemaakt met partners. “Met onze aanpak willen we niet alleen talent de kans geven, maar ook de voorwaarde creëren om het talent maximaal te laten ontwikkelen.” aldus Floor Schouten, sportsagent bij Comeback sports.

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen rondom Rick Bouthoorn? Houd dan @rickbouthoorn en @comebacksports in de gaten.

Heb jHeb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?
Ik neem graag contact met jou op!e een uitdaging of wil jij meer weten over ons?
Ik neem graag contact met jou op!

Floor Schouten