Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Comeback Hero

Dani Visser

Sportmanagement

Dani Visser wordt ‘ultimate’ merk als esporter!

De 18-jarige esporter van AZ en Team Gullit én YouTuber Dani Visser heeft  zijn eigen merk en branding gelanceerd met Comeback. De landskampioen van het seizoen 2018/2019 is klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière. Om ook commercieel te groeien gaat Comeback sports, Team Gullit ondersteunen om van Dani een eigen merk te maken. Dani heeft de potentie om het uithangbord van de Nederlandse esports scene te worden. Maar wie is de persoon achter dit grote talent?

Het begon voor Dani begin van het jaar 2018. Hij tekende voor Team Gullit en kick-startte daarbij zijn esports carrière. Een van personen achter dit succes is medeoprichter en leidinggevende van Team Gullit; Corné Dubelaar. 18 januari 2018 is de dag dat Corné samen met digitaal bureau “Triple” de uitdaging aan ging en Team Gullit lanceerde als eerste onafhankelijke FIFA academie. Door middel van een Twitter-bericht kreeg onder andere Dani de vraag om zich te binden aan dit ambitieuze team. En tegen alle verwachtingen en werd Dani in zijn eerste seizoen meteen kampioen. Corné zegt het volgende over het esports talent “De afgelopen jaren heeft Dani zich zowel sportief als persoonlijk enorm ontwikkeld, hij heeft een gigantische fan schare op YouTube. Dit is het juiste moment om hem als esports merk in de markt te zetten. Dit denken wij samen met Comeback sports goed te doen“.

Comeback Sports is hard voor Dani aan de slag gegaan en heeft voor hem een merk gecreëerd. Onder andere door het ontwerpen van een DNA-paspoort met daarin een unieke branding voor Dani. Zelf zegt Dani hierover het volgende: “Het ziet er echt top uit, het design ook. De kleuren passen uiteindelijk perfect bij mij als merk. Daarnaast sluit het DNA Paspoort perfect aan op mijn persoon. Ik ben erg enthousiast over het eindresultaat“.

Wij zijn supertrots om Dani toe te voegen aan ons Comeback Hero team. Wij gaan vanuit zijn merk sponsorships tot stand brengen met bedrijvenmerken die een samenwerking willen met Dani Visser.

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?
Ik neem graag contact met jou op!

Stefan Kraft van Ermel

‘Ik ben erg enthousiast over het eindresultaat’

“Het ziet er echt top uit, het design ook. De kleuren passen uiteindelijk perfect bij mij als merk. Daarnaast sluit het DNA Paspoort perfect aan op mijn persoon“.

Dani Visser