Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Olympisch BMX-racer Merle van Benthem staat samen met Comeback sports op de startberg om haar droom werkelijkheid te laten worden!

10 juni 2020

PAPENDAL – BMX’er Merle van Benthem gaat de samenwerking aan met Comeback sports. Comeback vertrekt vanuit haar DNA en creëert een merk van Merle. Daarbij zal ze worden gestuurd op het gebied van marketing en sponsorships. De 27-jarige Olympische sporter heeft vele tegenslagen te verduren gekregen maar heeft altijd haar Comeback weten te maken. Met het oog op de spelen in Tokyo en het WK BMX op Papendal kiest Merle voor een professionalisering van haar carrière.

 

Vanaf haar 4e is Merle al bezig met fietsen. Al snel werd het duidelijk: BMX is haar lust en haar leven. In haar 15e levensjaar maakte ze de overstap naar Papendal. Ze werd meteen Wereldkampioen bij de junioren. Dat getuigt van de grote kwaliteiten die Merle heeft op de BMX. Door onwijs veel pech heeft ze de Olympische spelen van 2012 moeten missen. Desondanks heeft ze toch weer een comeback weten te maken en is ze o.a. Nederlands kampioen geworden. Haar enorme drive en talent heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ze is gekomen waar ze thuishoort: de Olympische spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Nu focust Merle zich op de Olympische Spelen in Tokyo.

 

Het dynamische Comeback sports team is gedreven door trots. Dagelijks wordt er gewerkt aan de ambities van sporters en klanten. Samen jagen we deze ambities na. Met onze Comeback Heroes kunnen we, door vanuit hun unieke DNA te communiceren, een sporter positioneren, branden en activeren als sterk merk in de markt. De sportmentaliteit, drive en persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.

 

Wil je meer weten over de samenwerking met Merle of een mogelijk partnership?

Neem dan contact met ons op via info@comebacksports.nl of bel naar +31 (0)229 70 60 50