Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Het grootste Nederlandse white label sporttalent Kas Haverkort op weg naar de Formule 1

23 maart 2021

Met dé eerste plaats in de Formule 4 is Kas Haverkort het grootste white label sporttalent in Nederland. Haverkort is een uniek talent en dat verdient een uniek concept om hem naar een mooie en duurzame toekomst in de autosport te helpen. Dit unieke concept verdiende een speciale coronaproof lancering bij MP Motorsport. Wat dat concept is? Dat is Kas on F1re!

The road to the Formula 1

Haverkort kan zijn ‘road to the Formula 1’ verwezenlijken door het concept Kas on F1re. Het concept is gebaseerd op wie Kas Haverkort is, waar hij voor staat en wat zijn doel is. Haverkort is een energieke jongen, die staat voor daadkracht en meesterschap. Vanuit zijn merkwaarden is de businessclub Society of Speed opgericht. Deze businessclub is het verlengde van het concept Kas on F1re. Het unieke aan deze businessclub is dat investeerders niet ‘gewoon’ funding bieden, zij gaan mee op de gehele journey van Haverkort.

In de autosport gaat veel geld gemoeid. De kosten zijn niet alleen hoog, maar de beleving van de autosport is ook onbeschrijfelijk. Mee kunnen op de reis van een racetalent van een Formule 4 kampioenschap naar de Formule 1 bevat ongekende beleving. “Deze businessclub is zo veel meer dan een financiële investering. Het is een unieke beleving die je meemaakt, want je gaat mee op een reis van een toekomstige Formule 1 coureur.” vertelt Stefan Kraft van Ermel, sport agent van Kas Haverkort vanuit Comeback sports.

Kas on F1re

Kas on F1re werd gelanceerd bij MP Motorsport. Met een team vanuit Comeback sports stond Haverkort sterk en heeft hij samen met zijn sport agent Kraft van Ermel een spectaculaire avond verzorgd. Vanuit deze avond hebben 5 investeerders een substantieel bedrag bij elkaar gebracht om Haverkort te helpen naar zijn Formule 1 droom.

De huidige sponsoren en investeerders van Kas Haverkort

Habé lijm en metselwerken

Build4Performance

Besseling Group

Haverkort eten en drinken

Southfields

BENGS

Karel Bolbloemen

SOS Hydration

HMP-Distribution

MediaTribe

Comeback sports

Wil jij meer weten over The Society of Speed?

Neem dan contact met mij op.

Stefan Kraft van Ermel