Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Freestyler Bodhi Bos scoort twee wereldkampioenschappen en samenwerking met Comeback sports

19 februari 2020

Hoorn – Bodhi Bos heeft afgelopen week de intermediate en Iron man wereldkampioenschappen gewonnen op de Super Ball 2020 in Praag. Bos is een aanstormend talent die dit jaar een enorme groei doormaakt. Naast het winnen van deze twee grote titels is Bos namelijk een samenwerking aangegaan met Comeback sports. Zij gaan hem helpen met het opzetten van zijn persoonlijke merk.

Bodhi Bos heeft afgelopen donderdag en vrijdag de wedstrijden gehad van de Super Ball 2020 in Praag. Dit zijn dé wedstrijden waar je aan mee moet doen als freestyle voetballer. Een balletje hooghouden is er niks bij. Vol enthousiasme en adrenaline kwam Bos het podium af. Op de vraag of hij klaar is voor zijn topsport carrière antwoordde hij met: “This is just the beginning of losers focusing on winners and winners focusing on winning.” Waaruit zeker duidelijk wordt dat hij klaar is voor de volgende stap.

Bij die volgende stap komt Comeback sports om de hoek kijken. Zij gaan Bos helpen zijn persoonlijke merk op te zetten. “Met de kennismaking kwam er een bom energie het kantoor binnenlopen. Wat een enthousiasme en passie heeft Bodhi voor zijn sport!”, aldus Stefen Kraft van Ermel, sports agent, over hun eerste ontmoeting. Comeback sports zal Bos helpen met het vinden van partners en daarmee het doel bereiken van Bos: de beste freestyler worden en de Super Ball WK Battles winnen!

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Bodhi Bos via @bodhibosfs en @comebacksport.