Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Van der Valk Vitaal

Platform StartVitaal

Ontwikkeling logo en huisstijl door MediaTribe

StartVitaal

Van der Valk Vitaal is het Go-to-center voor vitaliteit en gezondheid. Dé plek om gezond te worden, gezond te zijn en gezond te blijven in de bekende gastvrije omgeving van Van der Valk.

Gebruikmakend van de software van Johan creëert van der Valk Vitaal een nieuwe community onder de naam: StartVitaal. Het platform biedt diensten aan die nodig zijn om vitaal te zijn en te worden. Onder StartVitaal vallen de categorieën: mentaal, fysiek, voeding & coaching. De kernwaarden van het Startvitaal platform zijn toegewijd, flexibel en toegankelijk. StartVitaal richt zich op het bedrijfsleven (werkgevers) en hun medewerkers.

Comeback is gevraagd om de visuele identiteit van StartVitaal te ontwikkelen.

Ontwikkeling

Startvitaal is een vitaliteitsplatform bestaande uit diverse domeinen met bij behorende therapeuten of specialisten die ‘Vitalenten’ worden genoemd. Er is gekozen voor frisse energieke kleuren voor de verschillende domeinen, omdat dit bijdraagt een de gezonde doelstelling van Startvitaal.

Resultaat

Door gebruik te maken van het platform Startvitaal stijg je in vitaliteit. Dit gegeven hebben we gesymboliseerd in het logo door met woord ‘start’ alleen met kleine letters te beginnen, dus zonder hoofdletter. Op het moment dat je start en gebruik maakt van de vitalenten stijg je in vitaliteit en dus is het woord ‘VITAAL’ met hoofdletters geschreven. De ‘V’ van VITAAL lijkt tevens op een checkbox vinkje wat aangeeft dat je bepaalde uitdagingen uit het vitaliteitsprogramma hebt afgerond waardoor je vitaliteit toeneemt.

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?

Ik neem graag contact met jou op!

Manouk van de Pauvort