Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

SOS Hydration

PLAY HARDER | PERFORM BETTER | RECOVER FASTER | FEEL YOUR BEST

Over SOS Hydration

SOS Hydration Europe is sinds 2019 de officiële distributeur voor SOS Hydration Inc. (San Francisco). Ons team van sportieve enthousiastelingen laat geen moment liggen om de noodzaak van een goede hydratatie onder de aandacht te brengen. SOS is ontwikkeld met het beste uit de medische- en sportwetenschap en is ontstaan uit een samenwerking tussen een vooraanstaand arts, twee voormalige topatleten en een gepensioneerde militaire arts. SOS is bedoeld om uitdroging tegen te gaan en het algehele menselijke prestatievermogen te verhogen.

SOS Hydration in de markt zetten

SOS Hydration kwam bij Comeback met een uitdaging: ze willen een betere positionering in de markt, een heldere belofte en een gestructureerd marketingplan, waardoor SOS Hydration de doelgroep kan bereiken en interesseren. Door middel van diverse actieve sessies hebben wij het DNA van SOS Hydration in kaart gebracht en dit kunnen vertalen naar een marketingcommunicatieplan. Hierbij zijn diverse campagnes uitgewerkt, waarmee de doelgroep geactiveerd gaat worden.

Ambassadeurschap

Een onderdeel uit het marketing communicatieplan van SOS Hydration is een ambassadeurs strategie, om het product onder de doelgroep bekend te maken. Hiervoor hebben wij diverse topsporters aan SOS Hydration verbonden, waaronder: Olympisch judoka Michael Korrel, Alpine skiers Christopher Dijksman en Indy kraft van Ermel en Formule 4 racer Kas Haverkort.

Wil je meer weten over SOS of onze diensten?
Ik neem graag contact met je op!

Manouk van de Pauvort