Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Keukenloods gaat door met sportsponsoring en kiest voor ski-talent Indy Kraft van Ermel

16 november 2020

Keukenloods gaat door met hun sportsponsoring en dan wel voor ski-talent Indy Kraft van Ermel. Zij staat al vanaf haar vierde op de ski’s en is ondertussen doorgegroeid naar Comeback Talent en talent van Talent United. Met haar gedrevenheid en energie is zij op weg naar de internationale top. Om die top te bereiken ondersteunt Keukenloods haar.

Indy Kraft van Ermel

Voor Kraft van Ermel begon haar sportcarrière tijdens de wintersportvakantie, waarna ze niet meer van de ski’s te slaan was. Drie jaar later was ze gestart met alpine wedstrijd skiën. Daaropvolgend behaalde ze de NOC*NSF-talentenstatus. Om door te groeien is zij in zee gegaan met Comeback sports. Zij hebben haar ondersteund in het vinden van partners en sponsoren.

Sportsponsoring

Hier kwam Keukenloods om de hoek kijken. “Wij hebben Indy in de gaten gehouden en zien in haar een groot talent! Wij hebben er vertrouwen in dat Indy het ver gaat schoppen en zijn daarom deze sponsoring aangegaan. De corona-tijd maakt het lastig voor topsporters, er zijn weinig tot geen wedstrijden en dat kan natuurlijk een beetje demotiverend werken. Voor Indy is dat niet zo, zij is juist nu extra hard aan het trainen en dat is gaaf om te zien!” aldus Chantal Commandeur, marketingmanager van Keukenloods.

Unieke skihelm

Hoe mooi is het dat deze sponsoring is vast gelegd door de gepersonaliseerde helm van Indy Kraft van Ermel. De helm is volledig naar haar wensen gemaakt door shorttracker van het jaar Itzhak de Laat. Hopelijk zal Indy Kraft van Ermel snel weer te zien zijn op de piste.

 

Blijf op de hoogte van Indy Kraft van Ermel.

Ben jij opzoek naar sportsponsoring of heb je een andere uitdaging?

Ik neem graag contact met jou op!

Floor Schouten