Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Vola Racing gaat door met sportsponsoring en is official partner van alpine skiër Christopher Dijksman

22 december 2020

Het Franse toonaangevende bedrijf op het gebied van wax- en slijpproducten Vola Racing, heeft een nieuw meerjarig partnerschap aangekondigd met alpine skiër Christopher Dijksman. Vola Racing voorziet Dijksman de komende twee seizoenen van topmateriaal om te werken richting zijn doelen: deelname aan de Europacupwedstrijden en de Olympische Spelen in 2026.

Vola Racing is een Frans ski-wax bedrijf, die zich onder andere focust op hun racing department. De ontwikkeling van zo hoog mogelijke kwaliteitsproducten staat centraal om topsporters naar een niveau hoger te tillen. “Met meer dan 80 jaar ervaring in de skisport, is Vola een van de grootste spelers in wax- en slijpmateriaal” aldus Eelke de Graaf, Manager Marketing & Sales van Vola. “Ik ben trots op deze mooie samenwerking en ik ben blij dat we kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Nederlands skitalent Christopher Dijksman.”

Tijdens de samenwerking zullen ook ervaringen worden uitgewisseld over het materiaal en technieken zodat beide partijen verder kunnen ontwikkelen. “Het materiaal dat Vola levert, is perfect om te kunnen groeien als skiër. Ik kan nu mijn ski’s gericht klaarmaken voor wedstrijden om bepaalde eigenschappen meer naar voren te laten komen.” was de eerste reactie van Christopher Dijksman. “Ik ben erg blij met Vola en het team dat er achterstaat!” Dijksman gaat twee prachtige seizoenen tegemoet waarbij hij het materiaal van Vola Racing in gaat zetten.