Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Vacature: Grafisch vormgever

32 - 40 uur

Comeback Enterprise is opgesplitst in Comeback sports en in MediaTribe en positioneert merken in de zakelijke dienstverlening en in de sportbranche. Vanuit onze full-service houding bieden wij marketing en design als totaaloplossing aan, waarbij wij altijd het hoogst haalbare nastreven. Wij positioneren merken, creëren partnerships en ontwikkelen businesscases met positief resultaat. Met een enthousiast teamzijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij zijn er trots op dat Comeback Enterprise inmiddels een prachtig klantenbestand heeft opgebouwd zowel nationaal als internationaal.

WAARDEN VANUIT ONZE KERN:
Plezier
Gedreven
Verrassend
Onvervalst
Persoonlijke aandacht

EN NU JIJ:
Als grafisch ontwerper zal je vooral bezig zijn met verschillende marketingconcepten, zoals het ontwerpen van advertenties en online banners. Je werkt bij een groeiend merkenbureau waar veel ruimte is voor eigen inbreng én waar het nemen van verantwoordelijkheid beloond wordt. Als grafisch ontwerper zal je vaak out-of-the-box moeten denken. Wij hechten veel waarde aan verdieping en aandacht voor de klant. Work hard, play hard, is onze wekcultuur. Ben je ervan overtuigd dat je beschikt over voldoende positieve energie, empathisch vermogen, ben je kritisch en durf je vragen te stellen? Dan ben je van harte welkom om op gesprek te komen!

HEB JIJ:

  • Creativiteit, gevoel voor vormgeving, trends en online media
  • Een afgeronde opleiding in grafische vormgeving
  • Ervaring met de volgende Adobe pakketten: InDesign/Illustrator/Photoshop
  • De vaardigheid om eenvoudig te switchen tussen zelfstandig en in teamverband werken
  • Out-of-the-box thinking

HARDE WERKERS WORDEN BELOOND MET:

  • Centrale positie in een gedreven team van professionals
  • Een werkplek in ons inspirerend kantoor met energieke collega’s in Hoorn
  • Een coach en een persoonlijk- en zakelijk ontwikkelplan
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een lach op je gezicht

Wij hechten veel waarde aan verdieping en aandacht voor de klant. Work hard, play hard, is onze werkcultuur. Ben je ervan overtuigd dat je beschikt over voldoende positieve energie, creativiteit, ben je kritisch en durf je initiatief te nemen? Dan ben je van harte welkom om op gesprek te komen bij Comeback Sports/ MediaTribe!

Stuur je CV en motivatie naar info@mediatribe.nl of bel voor meer informatie naar 0229-706050. Vermeld bij je sollicitatie wat jij graag op de vrijdagmiddagborrel drinkt.

Wil jij meer weten?

Ik neem graag contact met je op!

Floor Schouten