Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Commercieel talent voor sportplatform gezocht

32 tot 40 uur

Heb jij de drive om van een nieuw concept een commercieel succes van te maken? Heb je affiniteit met de sportbranche? Dan ben jij misschien het commerciële talent die wij zoeken! Voor een nieuw platform dat wij momenteel ontwikkelen, zijn wij op zoek naar een topper die dit succesvol onder de aandacht kan brengen.

Waarom Comeback Enterprise?

Comeback Enterprise positioneert merken in diverse branches. Comeback Enterprise is opgesplitst in MediaTribe dat zich richt op de zakelijke dienstverlening en Comeback sports dat zich richt op de sportbranche. Met een enthousiast team zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij zijn er trots op dat MediaTribe en Comeback inmiddels een prachtig klantenbestand hebben opgebouwd, zowel nationaal als internationaal.

WAARDEN VANUIT ONZE KERN:
Plezier
Gedreven
Verrassend
Onvervalst
Persoonlijke aandacht

Wat ga jij doen?

Als sales- en accountmanager weet jij als geen ander hoe je potentiële klanten kan identificeren op basis van segmentatie en persona’s en deze aan tafel te krijgen voor een introductie van het platform. Je bent communicatief sterk en ga je met partijen in gesprek die zich aan willen sluiten bij het platform. Je weet zijn behoeften goed in kaart te brengen en hem een oplossing te presenteren waar hij gelukkig van wordt.

Kan jij je vinden in deze omschrijving en wil je meer weten over deze functie? Lees dan snel hieronder verder!

Jij beschikt over de volgende kwaliteiten

· HBO werk- en denkniveau

· 1,5-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pre

· Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden

· Ervaring op het gebied van online strategieontwikkeling

· Uitstekend in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift. Overige talen zijn een sterke pré

· Winnaarsmentaliteit

Wij hechten veel waarde aan verdieping en aandacht voor de klant. Work hard, play hard, is onze werkcultuur. Ben je ervan overtuigd dat je beschikt over voldoende positieve energie, creativiteit, ben je kritisch en durf je vragen te stellen? Dan ben je van harte welkom om op gesprek te komen bij MediaTribe/ Comeback sports!

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@comebacksports.nl en laat ons in je motivatie weten wat je graag bij de vrijdag middag borrel drinkt.