Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Een club met een ziel

Hovocubo

Partnership

De Club - Voorzitter aan het woord

Hovocubo is voor mij iets heel warms, het zit in m’n bloed. Het is een prachtige club. Door de jaren heen ben ik dicht betrokken geraakt bij Hovocubo. Sinds 2016 ben ik voorzitter van de club. Samen met de andere toppers van het bestuur zijn we nu gekomen waar we nu staan, we spelen al jaren in de top en zijn echt een merk geworden. Iedereen wilt van Hovocubo winnen. Naast het voorzitterschap ben ik ook groot supporter en fan van de club. Het is een prachtig ”spelletje”.

Wat biedt Hovocubo?

Hovocubo hanteert drie pijlers waaruit gewerkt wordt, namelijk?

  • Topsport en begeleiding
  • Breedtesport
  • Social verantwoord verenigen

Vanuit deze drie pijlers werken we met ieder een eigen doel. Van naamsbekendheid tot activaties of leads voor sales.

Elk bedrijf heeft zijn eigen doel, met de ambitie samen te winnen. Vanuit de drie pijlers speelt Hovocubo zoveel mogelijk in op de doelstellingen en ambities van de partners.

Een succesvol partnership

Een succesvol partnership is waarbij elkaars doelstellingen en wensen ondersteund worden en waarbij de uitvoering en creativiteit samenkomen.

MediaTribe ontwikkelde een sponsorbrochure voor Hovocubo, waarin de mogelijkheden rondom een partnership getoond worden. Comeback is commercieel partner van Hovocubo en gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Wil jij meer weten over de partnership mogelijkheden van Hovocubo?
Ik neem graag contact met jou op!

Joost Metten