Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Kú Cycle voor drie jaar Bike Partner van IRONMAN Nederland

20 september 2021

IRONMAN is de grootste organisator van triatlonwedstrijden wereldwijd en faciliteert haar atleten naast de races ook met de beste producten, kennis en service, zodat zij het maximale uit hun sportprestaties kunnen halen. Met trots maakt Comeback sports, de partij die de organisaties bij elkaar bracht, bekend dat Kú Cycle de nieuwe Bike Partner van IRONMAN Nederland is geworden. De partijen zetten hun handtekening onder een verbintenis van drie jaar.

 

Comeback sports ziet in Kú Cycle en IRONMAN Nederland een uitstekende combinatie. Partnershipmanager van Comeback sports, Floor Schouten, laat weten: “IRONMAN heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en duidelijke groeiambities neergezet. De organisatie wil zich versterken met partners die vanuit hun product, dienst of expertise waarde toevoegen aan het evenement en haar triatleten. Daarom gingen we voor het fietsonderdeel op zoek naar een partner die net als de IRONMAN wil groeien en verbeteren. Deze hebben we in Kú Cycle gevonden. Zij staan met hun triatlonfietsen voor innovatie, kwaliteit en snelheid; allemaal eigenschappen die onze atleten als muziek in de oren klinken. Zij willen namelijk alleen het allerbeste om hun sportprestaties te verbeteren.”

 

‘Onvergetelijke racebelevenissen’

Kú Cycle CEO, Alex Bok, over de samenwerking met IRONMAN Nederland: “In de wereld van triatlon behoeft IRONMAN nauwelijks een introductie, het is een simpelweg icoon, die zowel deelnemers als ook toeschouwers over de hele wereld onvergetelijke racebelevenissen bezorgt en mensen inspireert tot een gezonde levensstijl.”

 

‘Technieken uit de Formule 1’

Rob Frambach, wedstrijddirecteur van IRONMAN Nederland: “IRONMAN streeft naar de best mogelijke technische uitvoering van een wedstrijd, in een attractieve omgeving zoals Maastricht en Hoorn, maaar ook met de beste racebeleving en partners zoals Kú Cycle willen wij vooraanstaand zijn en blijven in de triatlon sport. Kú Cycle is een vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op innovatie en ontwikkeling van triatlonfietsen. Met technieken uit de Formule 1 en ervaring met het managen van een professioneel triatlonteam, weet Kú Cycle exact wat triatleten nodig hebben: het beste materiaal om optimaal te kunnen presteren.”

 

Over IRONMAN Nederland
IRONMAN Nederland is er voor iedereen. Van jong tot oud en van beginnende sporter tot professionele triatleet. Met de IRONKIDS, NightRun, IRONMAN 4:18:4, IRONMAN 5150, IRONMAN 70.3 en IRONMAN 140.6 wedstrijden is er voor ieder wat wils. Meer informatie over de verschillende evenementen is te vinden op www.ironman.nl.