Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Wij groeien door!

Groei jij met ons mee?

Door de groei van Comeback sports en MediaTribe zijn wij opzoek naar drie toppers die ons team komen versterken. Comeback sports is gericht op sportmErketing; wij maken merken van sporters en MediaTribe richt zich op het positioneren en vermarkten van bedrijven in de zakelijke dienstverlening. De twee labels vallen onder het overkoepelende bedrijf Comeback Enterprise. Een bedrijf waar plezier een belangrijke kernwaarde is, omdat niemand gelukkig wordt van alleen maar knoerthard werken. Daarom werken wij hard, maar met veel plezier!

Wij zijn opzoek naar:

Sales representative

Content marketeer

Online marketeer

Sales representative

Staat commercie jou op het lijf geschreven?

Dan ben jij wellicht de sales representative die wij zoeken! Onze sporters zetten de volgende stappen in hun sportcarrière en als sales representative ga jij partners koppelen aan de reis die zij afleggen naar hun topsport- droom. Een hunter is altijd proactief, weet wat er speelt in de markt en zet dit in om de perfecte match tussen een sporter en zijn potentiële partner te maken.

Lees meer

Content marketeer

Ben jij geboren met een pen in jouw hand en creatieve hersenspinsels?

Dan ben jij wellicht de content marketeer die wij zoeken! Onze bedrijven maken dagelijks content voor onze eigen kanalen en voor onze klanten en sporters. Als content creator weet jij pakkende teksten te schrijven, heb jij gevoel voor sexy content en weet jij de online trends al eerder dan TikTok.

Lees meer

Online marketeer

Wil jij onderdeel zijn van het succes van conversie?

Dan ben jij misschien de online marketeer die wij zoeken! Strategie is hetgeen waar jij dagelijks mee bezig bent. Als online marketeer zet jij funnels neer waar (potentiële) klanten blij van worden, zoals LinkedIn marketing, leadgeneratie en e-mailmarketing. Samen met het team van content creators en designers zorg jij voor de beste resultaten van zowel de dagelijkse content als de campagnes.

Lees meer

Heb jij interesse? Mail jouw CV en motivatie naar:

info@comebacksports.nl

Team Comeback Enterprise