Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

Vacature online marketeer voor sportplatform

32 tot 40 uur

Ben jij een expert op het gebied van digital marketing? Wil jij onderdeel zijn van het succes van conversie? Leidt jouw zakelijke en creatieve aanpak tot verleiding en weet jij klanten te enthousiasmeren? Dan ben jij misschien de sales- en marketing manager die wij zoeken! Voor een nieuw platform dat wij momenteel ontwikkelen, zijn wij op zoek naar een topper die dit succesvol in de markt kunnen zetten.

Waarom Comeback Enterprise?

Comeback Enterprise positioneert merken in diverse branches. Comeback Enterprise is opgesplitst in MediaTribe dat zich richt op de zakelijke dienstverlening en Comeback sports dat zich richt op de sportbranche. Met een enthousiast team zijn wij iedere dag bezig om topprestaties te leveren voor onze relaties. Wij zijn er trots op dat MediaTribe en Comeback inmiddels een prachtig klantenbestand hebben opgebouwd, zowel nationaal als internationaal. Plezier, aandacht en ambitie rekenen wij tot onze basis kernwaarden.

Plezier
Gedreven
Verrassend
Onvervalst
Persoonlijke aandacht

Wat ga jij doen?

Als online marketeer voer je uiteenlopende opdrachten uit op het gebied van online marketing, zet advertentiecampagnes op en je analyseert de online resultaten. Daarnaast ben je creatief in het schrijven van content voor websites en social media. Dagelijks ben je betrokken bij de interne marketingactiviteiten en krijg je de mogelijkheid om je te verdiepen in de laatste online-ontwikkelingen. Door jouw creatieve en analytische kijk, laten wij samen klanten groeien.

Kan jij je vinden in deze omschrijving en wil je meer weten over deze functie? Lees dan snel hieronder verder!

Jij beschikt over de volgende kwaliteiten

· Minimaal HBO opleiding

· 1,5-2 jaar ervaring op het gebied van online marketing is een pre

· Uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden

· Affiniteit met het schrijven van teksten

· Kennis van SEO, SEA, social advertising en Google Analytics

· Analytisch vermogen en bent resultaatgericht

· Kennis van de laatste online marketingontwikkelingen

· Ambitie om te verbeteren en door te ontwikkelen

· Doorzettingsvermogen en gaat uitdagingen niet uit de weg

Wij hechten veel waarde aan verdieping en aandacht voor de klant. Work hard, play hard, is onze werkcultuur. Ben je ervan overtuigd dat je beschikt over voldoende positieve energie, creativiteit, ben je kritisch en durf je vragen te stellen? Dan ben je van harte welkom om op gesprek te komen bij MediaTribe/ Comeback sports!

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@comebacksports.nl