info@comebackbs.nl
Nieuwe Steen 25
1625 HV Hoorn

Strategie & design

Om het imago, de positionering en de omzet van uw bedrijf op een hoog niveau te krijgen en te houden, zijn marketing en media strategieën cruciaal.

Comeback is sparringpartner voor organisaties binnen de sportbranche en denkt met jou mee op het gebied van strategie en design. De creatieve uitingen worden door ons label MediaTribe (onderdeel van Comeback Enterprise) gerealiseerd.

 

skills

CONCEPT

Het begint met een idee. Of het nu een nieuwe verpakkingslijn is of een activatie-campagne. Uiteraard passend binnen de (her)positionering van uw merk/organisatie.

DESIGN

Van logo- en huisstijlontwikkeling tot het ontwerpen van complete beursstands, autobelettering en gevelreclame.

COPY

Wij besteden veel aandacht aan het creëren van een geloofwaardig en onderscheidend verhaal, op basis van de échte ik van uw organisatie/merk.

SOCIAL MEDIA

Dankzij de snelheid van het web is alles transparanter geworden. Met onze social media pakketten ondersteunen wij organisaties/merken met het openbaren van hun échte identiteit.

STRATEGIE

Om gestelde doelen te bereiken stellen wij samen met u een (jaar)planning op. Hierin staat stapsgewijs uiteengezet welke marketing communicatie activiteiten ingezet gaan worden.

DTP

Op basis van bestaande huisstijl geven wij uw (corporate) brochures, advertenties, jaarverslagen, catalogi, flyers en dergelijke spectaculair vorm.