Comeback_sports_logo
LinkedIn Instagram

“Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships”

Michael Jordan

Persoonlijke aandacht

Comeback sports is een aantal jaar geleden ontstaan vanuit de intrinsieke motivatie om sporttalenten commercieel te ondersteunen, waardoor zij straks de grote finale kunnen spelen!

Jij blinkt uit in jouw sport en wilt je maximaal focussen op een succesvolle carrière. Toch komt daar veel meer bij kijken dan alleen optimaal presteren. Comeback sports neemt veel zaken en zorgen van jou als sporter uit handen. Wij creëren een sportklimaat waarin jij centraal staat. Persoonlijke aandacht staat voorop. Wij ontzorgen jou bij het afsluiten en onderhouden van (sponsor)contracten. Jouw carrièreplanning staat centraal, daarbij is Stefan je mentale coach en staat Benito klaar voor jouw motivational coaching. Samen met een gemotiveerd team van marketingprofessionals die alles op alles zetten zodat jij de finishlijn haalt – met ons langs de zijlijn als je grootste fans.

Marketing

Comeback gaat jou ondersteunen met je eigen marketing, met als doel: je merk uitdragen en bereik vergroten. Sport is emotie! Fans identificeren zich met verbluffende prestaties en authentieke verhalen. Geluk, trots en sportcultuur staan centraal, net als verdriet, teleurstelling en tóch weer opstaan – om een verrassende comeback te maken. Dit gaat in verbinding worden gebracht. Samen met jou bepalen we jouw doelen. We gaan actief aan de slag om jou bekendheid te geven. In welke offline media kunnen we jou profileren, denk aan bijv. sportmagazines. Kortom, allerlei verbindingen leggen om jouw merk in de markt te laden. We zullen de input van je marketing optimaliseren. Social media is een onderdeel binnen je eigen marketing!

Coaching

Verandering en groei begint bij de wens om ook te willen groeien en jezelf nog beter te maken. Een topsporter heeft vele kwaliteiten. Een zeer belangrijke kwaliteit is dat jij je altijd openstelt voor het nieuwe, het uitdagende. Je wil graag leren en groeien. Investeren in jezelf. Comeback sports beschikt over een zeer ervaren coach die jou graag helpt groeien. Zowel op het gebied van leiding geven, management, sales of loopbaanplanning.

Partnerships

Comeback sports verzorgt de begeleiding op zakelijk gebied. Vanuit hier gaat er begeleiding plaatsvinden met betrekking tot de zakelijke gesprekken met (potentiële) partners. Comeback is namens jou in de lead met betrekking tot het contact met (potentiële) partners. Hierbij wordt een begeleidende-, adviserende- en afhandelende ondersteuning geboden voor een optimaal resultaat voor beide partijen (de sporter en het bedrijf/merk). Als gedreven team schieten ook wij jouw propositie de markt in! Daarbij denken we mee om jouw partners te blijven challengen en brengen we hen graag kennis bij over de meerwaarde van een unieke samenwerking met jou. Dit alles met het doel om het maximale eruit te halen.

Juridisch

Een nieuwe partner heeft zich aangeboden! Goed nieuws, maar hoe nu verder? Comeback ontzorgt jou hierin en stelt de zakelijke overeenkomst op. Op deze manier weten beide partijen wat de verwachtingen zijn en kunnen we zorgeloos genieten van het partnership.

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?
Ik neem graag contact met jou op!

Stefan Kraft van Ermel

Gerelateerde projecten

Rick Bouthoorn

Bodhi Bos

Comeback Hero

Mike Toorop

Comeback Hero