Comeback Sports
LinkedIn Instagram

“On top of your journey”

Sportfolio

 

Een grote uitdaging in het Nederlandse topsportklimaat: ‘Hoe kan ik sponsoren vinden om mijn carrière te financieren?’

Het rookie sportfolio biedt de uitkomst voor grote sporttalenten. Het sportfolio maakt jouw unieke sportdroom tastbaar. Je wordt een eigen merk en creëert zichtbaarheid voor je eigen merk. Jouw eigen identiteit! Het sportfolio vormt een maximale sportbeleving, waarmee je sponsoren razend enthousiast maakt. Je maakt een professionele indruk. De beleving die hierdoor ontstaat is enorm belangrijk voor het aantrekken van nieuwe sponsoren. Het zorgt er namelijk voor dat je bekend wordt en jouw verhaal op een aantrekkelijke manier wordt overgebracht. Je wekt een professionele uitstraling op. Een geweldig startschot voor een langdurige samenwerking met jouw nieuwe sponsoren.

 

Bij het  Sportfolio leveren wij een speciaal ontwikkelde sportsponsoring toolkit waardoor jij zelf in staat bent sponsoren te werven. Want hoe betreed ik de markt met mijn sportfolio, wat voor contracten stel ik op en hoe krijg ik meer social media volgers en hoe zet ik deze kanalen succesvol in? Comeback sports geeft jou handvaten om de grote finale te mogen spelen!

Bas Schouten

Huidige en nieuwe partners enthousiasmeren om GT4-autocoureur Bas Schouten te ondersteunen bij het waarmaken van zijn raceambities. Een uitdaging waar Bas en Joris Schouten jaarlijks mee te maken hebben. Wij hebben zijn presentatie vormgegeven, waarmee hij over zijn voordelen kan presenteren aan nieuwe partners. Hierin vertelt hij ook over zichzelf, waarbij zijn race-DNA duidelijk naar voren komt.

Indy Kraft van Ermel

Indy staat al vanaf haar 4de op de ski’s en op haar 7de begon Indy met alpine wedstrijd skiën. In mei 2018 behaalde ze de NOC*NSF talentenstatus. Met haar 11 jaar oud, was ze één van de jongste sporters ooit bij wie de sportkoepel dit opplakte.

Indy is aangesloten bij Talent United. Talent United begeleidt sporttalent (14-21) uit West-Friesland op weg richting de (inter-) nationale top. Zij doen dit met behulp van een betrokken netwerk waarin kennis wordt gedeeld tussen sporters, specialisten en sponsors waardoor iedereen van elkaar leert en elkaar beter maakt: Talent United!

Luca Hutten

Op zijn 3e stond Luca Hutten al op de skies en hij bleek talent te hebben! Op 6 jarige leeftijd haalde hij na zijn 1e reuzenslalom geskied te hebben in Morzine al de L’Etoile d’Or (gouden ster). Dit was best uniek omdat normaliter deze gouden ster pas wordt gegeven aan skiërs die meer dan 7 jaar les hebben gehad en daarbij dan elk jaar een skitest succesvol hebben moeten afleggen. Sinds zijn 11e heeft hij ook de NOC*NSF (Nederlandse topsporttalenten) status.

Myrthe Jager

Myrthe staat op ski’s sinds haar 3e. Wat begon met een wintersportvakantie is inmiddels uitgegroeid tot volwaardige en serieuze wedstrijdsport. Op 11-jarige leeftijd ontving Myrthe de NOC*NSF Talentstatus waardoor school en nog meer skiën beter te combineren is. Myrthe is ca. 17 weken per seizoen in de sneeuw in vooral Oostenrijk om te trainen en wedstrijden te doen. Haar motto: “Hard work beats talent when talent doesn’t work hard.”

Laurens Kalf

Laurens staat al sinds zijn tweede op ski’s. Zijn droom is om later als top-skiër in de WorldCup te mogen deelnemen. Hiervoor moet hij vaak naar de bergen om te trainen in de sneeuw. In de Oostenrijkse Alpen voelt hij zich dichter bij de natuur. Van buiten kunnen sporten krijgt hij energie. Laurens: ”Elke dag is anders, uitdagend en daar leer ik veel van. Morgen ben ik beter dan vandaag.”

Rik Koen

Rik Koen begon op zijn 5e jaar met karten. De passie voor auto’s kwam vanuit zijn vader, die actief was in de autosport. Op zijn veertiende verjaardag mocht hij zijn autosport licentie halen en voor het eerst op Zandvoort rijden. Toen wist Rik het zeker, hij wilde autocoureur worden! Momenteel rijdt Rik in de Ford Fiësta Sprint Cup.

Thijmen Hutten

Thijmen verruilde toen hij 8 jaar oud was de skies in voor een tennisracket. Zowel in de winter als in de zomer traint hij 3 x per week met daarbij aanvullende fysieke training. M.i.v. van seizoen 2020 maakt hij deel uit van de jeugdselectie van TEAN. Naast de najaars – en voorjaarscompetitie met een TEAN team, tennist hij ook veel toernooien.

Dave Kientz

Karate zit in Dave’s bloed. Op 5-jarige leeftijd keek Dave wekelijks met zijn moeder naar de karate training van zijn broer Joey. Doordat Dave aan de kant de trainingen probeerde mee te doen en zelf de techniek onder de knie kreeg, mocht hij al snel meedoen met de lessen die eigenlijk bedoeld waren vanaf 7 jaar. Na twee keer tweede te zijn geworden werd Dave in 2019 Europees kampioen in Porto. Nu is het zijn doel om wereldkampioen te worden bij de junioren en daarna bij de senioren.

Tony Boon

Tony Boon zat niet stil als kind. Hij deed aan taekwon-do, schaatsen en wegwielrennen. In 2017 stuurde zijn trainer van wegwielrennen hem de baan op. Niet veel later testte hijvoor het eerst op Papendal bij de Nederlandse selectie. Zijn doelen: Een podiumplek op het EK behalen en in 2024 goud behalen op de sprint en teamsprint bij de olympische spelen in Parijs.

More to come!

Binnenkort vind je hier ook het sportfolio van Diede van Oorschot, Rimme Boltjes en Esther Fokke.

Heb je een uitdaging of wil jij meer weten over ons?
Ik neem graag contact met jou op!

Floor Schouten

Gerelateerde projecten

Dani Visser

Comeback Hero

Merle van Benthem

Comeback Hero

Charlon Kloof

Comeback Hero