info@comebackbs.nl
Nieuwe Steen 25
1625 HV Hoorn

SPONSORWERVING

Als sporters, sportclubs, sportbonden, sportcompetities of sportevenementen op zoek naar een duurzame sponsorrelatie? Of als bedrijf / merk geïnteresseerd in sportsponsoring om het marketingbudget aan te besteden, maar wil je niets aan het toeval overlaten?

Geen enkele club of bedrijf heeft grote bedragen klaar liggen voor iedereen. De concurrentie is fors en je wilt het liefst van tevoren weten wat een samenwerking op gaat leveren. Om dit in kaart te brengen, hebben wij Sportbrokers geïntroduceerd.

Sportbrokers is een zeer innovatief platform dat als doel heeft om zowel merken als sponsorobjecten de uitkomst te bieden bij de zoektocht naar een sponsorship. Door middel van het Sportbrokers Potential Index (SPI) brengen wij de potentie en de fit van een sponsorship nauwkeurig in kaart aan de hand van de belangrijkste marketing- en sponsor KPI’s. Dit resulteert in een uiteindelijk indexcijfer dat aangeeft in hoeverre er een match is tussen het merk en het sponsorobject. Op basis van research en data kan vervolgens een sponsormatch worden gemaakt.

Met onze expertise kennis van de markt vanuit Sportbrokers en ons waardevolle netwerk zetten wij jou aan de juiste tafel!