info@comebackbs.nl
Nieuwe Steen 25
1625 HV Hoorn

Social Athlete

 

Verandering en groei begint bij de wens om ook te willen groeien en jezelf nog beter te maken. Een atleet heeft vele kwaliteiten. Een zeer belangrijke kwaliteit is dat hij zich altijd openstelt voor het nieuwe, het uitdagende. Hij wil graag leren en groeien. Investeren in zichzelf. Comeback beschikt over een professioneel team dat jou kan ondersteunen op het gebied van mentale coaching, social media, sponsorwerving & activatie.

Atleet coaching

Comeback sports beschikt over zeer ervaren coaches die jou op mentaal gebied graag helpen groeien. Zij hebben jarenlange directie- en ondernemerschapservaring, maar hebben zelf ook in de topsport gezeten. Deze ervaringen nemen zij mee tijdens de coaching gesprekken. Jullie zullen samen een nulpunt bepalen door een stip op de horizon te zetten waar jij naartoe wilt werken. Daarna gaan jullie gezamenlijk de route bepalen hoe dit doel bereikt gaat worden. Uiteindelijk gaat het erom dat jij een carrièrestap gaat maken / een volgende fase in je ontwikkeling bereikt.

Social media management

Topsport is passie, gezondheid, zelfopoffering, inzet en positivisme. Als atleet wil je dit delen met de samenleving en jouw fans. Social media zijn daarbij niet meer weg te denken. Het kan ook een goede marketingtool zijn voor jouw eigen brand, mits je deze kanalen goed in weet te zetten. Als Social Media Manager beheren wij jouw social media kanalen en maken wij een professionaliseringsslag in jouw online strategie.

Sponsorwerving & activatie

Het werven van sponsors voor je club of evenement doe je niet ‘eventjes’. Dat is letterlijk een andere ‘tak van sport’. Geen enkel bedrijf heeft grote bedragen klaar liggen voor iedereen. De concurrentie is fors. Sponsorwerving verreist een grondige kennis van de markt, je concurrentiepositie en een waardevol netwerk. En natuurlijk het talent om als intermediair precies de juiste verbindingen te leggen. Tussen een merk dat meer naamsbekendheid of omzet wil genereren en de exposure die jij kan bieden! Welk waardenpakket past bij welk product? Welke soorten exposure heb je in je pakket? Alleen al een oriënterend gesprek tussen stakeholders arrangeren is al een hele klus.

Comeback zet jou aan de juiste tafel!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou
als atleet kunnen doen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@comebacksports.nl of bel naar +31 (0) 229 70 60 50