info@comebackbs.nl
Nieuwe Steen 25
1625 HV Hoorn

Gedreven door trots werken wij dagelijks aan onze ambities, en aan die van onze heroes! Comeback Heroes ondersteunt atleten in het bewerkstelligen van hun dromen. Comeback hecht veel waarde aan het DNA van de atleet. Door vanuit je DNA weg te gaan, ben je per definitie onderscheidend. Iedereen is namelijk uniek. Hierdoor wordt de samenwerking tussen Comeback en de atleet ook op een unieke manier ingevuld, om zo de perfecte relatie aan te gaan.

Comeback sports ziet sport als het ultieme marketingmiddel. Door over een Heroes-team te beschikken, bewijst Comeback hierachter te staan. Het Heroes-team geeft Comeback de mogelijkheid om te werken aan het DNA: merken bouwen. Door de Heroes te ondersteunen brengt Comeback de topsportmentaliteit over op zowel de atleten als het Comeback team. Als laatste – maar minstens zo belangrijk – ondersteunen Heroes het maatschappelijke en persoonlijke doel van Comeback sports.

COMEBACK HEROES

Santino Verbeek

Kickbokser

Santino is tweevoudig wereldkampioen A-klasse vechter en doet mee aan kickbokswedstrijden in de gewichtsklasse onder de 86 kg.

Renzo Oemrawsingh

eSporter

Renzo speelt als eSporter van Fortuna Sittard binnen de Edivisie wat wekelijks wordt uitgezonden op FOX sports. ECVesports coacht Renzo en begeleidt hem tijdens evenementen. 

Christopher Dijksman

Alpine Skiër

Als Alpine Skiracer heeft Christopher al meerdere podiumtitels op zijn naam staan. Het doel is om de Olympische Spelen van 2026 te behalen.

Wil jij onderdeel uitmaken van het Comeback talententeam?

Neem dan contact met ons op via info@comebacksportsports.nl of bel naar +31 (0) 229 70 60 50